America se pregătește de război de gherilă. „Nu se poate ști cât de mult sânge va curge.” – Colonel pro-Biden, fost șef de cabinet al lui Powell. De ce l-a schimbat Trump pe ministrul Apărării cu un expert contraterorism

Decizia președintelui Donald Trump, de luni, de a-l demite pe secretarul Apărării, Mark Esper, deși a surprins pe mulți, pare să fie una bine întemeiată. Șeful Pentagonului a fost trimis acasă pentru că, așa cum a făcut în vară, în timpul violențelor de încălzire care au izbucnit după moartea afro-americanului George Floyd, a ezitat să scoată armata pe străzi pentru a potoli revoltele. Mark Esper ar fi răspuns cu același refuz și acum, după alegeri, dacă America ar fi plonjat în haos, mai precis într-un război urban al trupelor de gherilă BLM și ANTIFA cu accente puternice de tip bolșevic. Încă din martie președintele SUA, Donald Trump, anunțase că va declara organizația ANTIFA drept teroristă. De aceea a fost adus un expert contraterorism, fostul membru al trupelor speciale Beretele Verzi, în persoana lui Christopher Miller.

Se presupune că fostul șef al Pentagonului nu ar fi vrut să  pună în aplicare Legea insurecției (Insurrection Act, din 1807), care permite președintelui să desfășoare armata în stradă în cazul unor revolte și violențe de stradă organizate. Scenariul declanșării unor operațiuni de gherilă urbană și chiar al unui război civil, în America post alegeri, a fost intens vehiculat în ultimele luni.  Declarații, avertismente și diverse acțiuni ale grupărilor anarhiste de stânga, de care Soros nu ar fi străin, sau chiar ale unor politicieni din zona democrată, au pus în alertă autoritățile federale. 

Jurnalistul Carlson Tucker a atras atenția asupra acestui scenariu înaintea alegerilor dar și după, în două emisiuni relevatorii. Într-unul dintre comentariile sale de la Fox News de dinainte de alegerile din 3 noiembrie el arăta că “Washington Post a relatat că, dacă Joe Biden nu câștigă, pot avea loc violențe. Desigur, nu ne spun ce va fi dacă va câștiga, lucru care spune totul. Potrivit The Boston Globe, surogatul lui Biden, John Podesta, ia în considerare ca Joe Biden să nu cedeze și ca armata să se implice și să se asigure că este președinte. E greu de crezut că cineva ar spune asta cu voce tare, dar mulți o fac”, a comentat Tucker Carlson.

În cea mai recentă emisiune, jurnalistul conservator a demonstrat că planul violențelor democrate este pregătit cu minuțiozitate de democrați, dinainte de alegeri, la fel ca și luarea în colimator a unei posibile replici a electoratului lui Donald Trump. Colonelul Lawrence Wilkerson, fost șef de cabinet al secretarului de stat Collin Powell a luat în calcul cum ar trebui să se împotrivească Biden ieșirii suporterilor lui Trump cu arme în mâini pentru a-și apăra votul. Suporterii lui Trump dețin aproape 60-70% din cele 300-400 milioane de arme ale Americii, a declarat el. Vom avea nevoie de Armată pentru a-i opri, mai spunea militarul democrat. “Nu se poate ști cât de mult sânge va curge”, afirma acesta cu nonșalanță. Tucker a oferit înregistarea de la HBO cu colonelul lui Powell aici:

Totodată, Tucker s-a adresat și celor care au început să cenzureze mesajele președintelui Donald Trump.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro