Alexandru Săraru: Fasciști, extremiști, xenofobi. Atât puteți?

Pentru început, trebuie să lămurim o situație pentru cei care (încă) mai au dubii: dacă cei care atacă AUR sunt Klaus Iohannis, PNL, USR, PSD, adică sistemul în sine, înseamnă că AUR nu face parte din sistem. Este clar, nu?

AUR este un partid înregistrat conform legii, a participat la alegeri respectând prevederile legale și a fost votat de 10% dintre cei prezenți la vot. Caracatița prezentă în toate structurile a intrat în panică și neavand argumente solide a început să apeleze la repetarea continuă a unor termeni crezând că așa se vor impregna în mentalul colectiv. Totul s-a întors ca un bumerang, AUR crescând în sondaje. Vă sfătuiesc să continuați în același ritm!

Românii aveau nevoie de un partid anti sistem. Când clasa politică nu are nicio empatie față de cetățeni, ca să fiu elegant, alegătorii au reacționat printr-o participare redusă la vot. A fost modul acestora de a își exprima nemulțumirea, dar insuficient pentru a putea schimba ceva în societate. Aceleași grupări de personaje dubioase candidează mereu, au acaparat tot sistemul făcând imposibilă ascensiunea socială și profesională. În acest context, au mers la vot cei care au avut interes direct ca un partid sau altul să câștige, precum și o parte dintre cei nemulțumiți care au crezut și încă mai cred în schimbarea adevărată.

Panica sistemului despre care vă vorbeam se observă cel mai tare prin frontul comun făcut de PSD și PNL în încercarea de a denigra AUR. Cel din urmă exemplu , moțiunea de cenzură. Dacă două partide aflate pe poziții antagonice și-au putut da mâna în a ataca un alt partid nou intrat pe scena politică înseamnă că le este cu adevărat frică. Nu mai vorbesc de banii incredibil de mulți alocați de aceste partide către presă, 50 de milioane de euro. Credeți că presa care s-a trezit cu o asemenea pleașcă nu răspunde la comandă?

De ce este AUR un partid extremist, domnilor guvernanți? Pentru că demască, uneori foarte vocal măgăriile voastre? Pentru că nu tace? Pentru că face ce a promis, momentan din opoziție, dar din 2024 direct de la guvernare?

De ce este AUR un partid fascist? Fascismul este o ideologie politică radicală și autoritară de aripă dreaptă definită, în primul rând, de un naționalism radical, de o putere dictatorială, de suprimarea opoziției și de o puternică regimentare a societății și a economiei. Unde găsiți aceste lucruri la cei de la AUR?

De ce este este AUR un partid xenofob? Ce acțiuni au fost întreprinse împotriva evreilor, a romilor sau a etnicilor maghiari, ori a altor etnii? Apropos, dacă nu acceptăm, nu tolerăm și vom face tot ce ne stă în putință să eliminăm abuzurile maghiarilor din Transilvania, nu înseamnă xenofobile, înseamnă să iți iubești tara și să iți aperi ce iți aparține de drept.

Voribiti despre AUR că ar avea o ideologie confuză. Este exact invers: are cea mai clară ideologie, 4 stalpi clari pe care se bazează întreaga viziune: FAMILIA, CREDINȚA, NAȚIUNEA ȘI LIBERTATEA. Vorbiți de tradiționalism ortodox și de neîncredere în valorile modernității, de parcă ar fi lucruri negative.

Da, vom apăra cu toate puterile familia tradițională, credința în Dumnezeu și ne vom proteja copiii în fața unor nenorociți ca voi!

Nu vă așteptați să apărem, nu? Este doar începutul!