Alexandru Săraru: Ciuma roșie s-a aliat cu lepra galbenă

Nu credeam că o să ajung vreodată să scriu despre PSD ca slugă a lui Iohannis. Ani la rând cei de la PSD au fost ținta predilectă a lui Iohannis care făcuse o obsesie din a-i critica. Vă aduceți aminte de PE-SE-DE?

PSD a ajuns o marionetă de cârpă a unui păpușar care se joacă cu soarta românilor.

Cel din urmă exemplu și cel mai concludent, blatul făcut de ciuma roșie cu lepra galbenă PSD părăsind şedinţa Birourilor Permanente ale celor două Camere pe tema moţiunii de cenzură USR PLUS-AUR, iar Ludovic Orban a anunţat că nu participă la votul privind solicitarea PNL de verificare a semnăturilor de pe moţiune. Înaintea şedinţei, PNL a depus un document prin care a a contestat autenticitatea semnăturilor pentru moţiune.

Cu alte cuvinte, ciuma roșie a făcut blat cu lepra galbenă și astfel moțiunea a fost suspendată. Se poate observa limpede înțelegerea făcută de Iohannis cu Ciolacu. Miza? Salvarea lui Florin Citu!

Vă dați seama cât de grave sunt lucrurile? Tot ceea ce declară public aceste partide reprezintă minciuni grosolane, iar binele românilor nu înseamnă nimic pentru ei.

V-ați prins de strategia aplicată de PSD? Tace sau lipsește în momentele importante.

USR – PLUS, alta bombă mincinoasă. A semnat moțiunea de cenzură a celor de la AUR, dar miniștrii lor nu au demisionat din Guvern.

Euro atinge un nou maxim istoric: 4.94745 lei/euro. Nicio legătură cu ce se întâmplă acum pe scena politică? Mai gândiți-vă!