Alexandru Săraru: AUR este singurul partid de opoziție din Parlament

Invitat la Știrea Zilei, emisiune prezentată de Doina Grosu, analistul politic Alexandru Săraru dezbate contextul protestele AUR care au avut loc în Constanța în urma deciziei guvernului Cîțu de a vinde activele portului Constanța .

Alexandru Săraru susține ca Premierul României servește intereselor statelor străine și le ignoră cu desavârșire pe cele ale românilor.„Încă nu știm exact sluga cărui popor este, dar este sluga cuiva. Aceasta nu este o atiudine de român”, declară analistul politic.

Invitatul din emisiune îl aduce în discuție și pe Vlad Voiculescu, Ministrul Sănatații, afirmând cu indignare că acesta nu este în măsură să sporească restricțiile privind contextul pandemiei, având în vedere că nu are nici un fel de specializare în domeniu medical. El crede că în spatele acestor schimbari a restricțiilor făcute de la o zi la alta se află interesele politicienilor.

În încheierea emisiunii acesta afirmă cu o foarte mare precizie că bătalia la prezidențiale se va da între AUR si PSD, și că actuala conducere a pierdut foarte mult teren în fața alegătorilor.

Sursă text: 60m.ro

Sursă foto: digipres.ro