ALERTĂ la metrou, în stația Lujerului: O femeie a încercat să împingă mai mulți călători pe șine – FOTO

O femeie a împins mai multe persoane la metrou, în stația Lujerului. Femeia a fost prinsă de poliție și dusă la Spitalul de Psihiatrie.

Suspecta ar fi mers și vorbit haotic. Ea i-ar fi împins pe călătorii din stație cu o cruce mare din lemn. Prima dată s-ar fi dus la un bărbat, apoi s-ar fi îndreptat spre o tânără. La acel moment, trenul se deja afla în stație, iar pasagerii nu au ajuns pe șine. Întreaga întâmplare a fost surprinsă de un călător și agresoarea a fost fotografiată, iar poza a ajuns ulterior pe rețelele de socializare, informează Realitatea Plus.

„Să aveți mare grijă la această femeie! Astăzi când eram pe peron la Lujerului, femeia a încercat să mă împingă (eu inițial nu am realizat asta pentru că vorbea non-stop cu mine, eu având căștile în urechi, nu mi-am dat seama. Am realizat ce voia să facă atunci când am văzut-o încercând să o împingă pe o fata cu ajutorul crucii pe care o ținea în mână). Am urcat in metrou, i-am făcut o poză.

Cât am vorbit cu paznicul de la metrou, aceasta a dispărut. Am cautat-o în metrou și apoi pe peronul stației următoare. Am pierdut-o din ochi. Ca să o recunoașteți: femeia vorbește singură, țipă, înjură, în metrou începuse să plângă și ținea non-stop cu forța acea cruce maro în mână. Aveți multă grijă!”, se arată într-o postare pe Facebook.

Tragedia din stația Dristor


Întâmplarea amintește de tragedia de acum 5 ani. La finalul anului 2017, Magdalena Șerban a ucis o tânără de 25 de ani, pe care a aruncat-o în fața metroului. Magdalena Șerban a fost condamnată la închisoare pe viață pentru această faptă. Înainte de a o ucide astfel pe tânăra de 25 de ani, la stația Dristor, Magdalena Șerban a încercat să arunce o altă fată în fața metroului, într-o altă stație. Atunci însă, victima, sportivă de performanță, a reușit să scape.

Specialiștii INML au ajuns la acea vreme la concluzia că Magdalena Șerban a avut discernământ în momentul comiterii omorului și a tentativei de omor. Femeia a fost condamnată ulterior la închisoare pe viață. Vezi AICI mai mult.

Cazurile în care agresorii împing călătorii în fața metroului par a se înmulți în întreaga lume în ultima vreme. De curând, o femeie a fost ucisă la metroul din New York de către un bărbat, care a împins-o în fața garniturii care tocmai intra in statie si apoi a fugit de la fața locului. Un alt caz a avut loc la Bruxelles, dar femeia nu a fost omorâtă de tren.