Politică

Adriana Săftoiu: România e captivă unei clase politice nesimțite. Dacă mai avem vreo șansă? Sunt prea bătrână să mai pot pleca

Adriana Săftoiu: România e captivă unei clase politice nesimțite. Dacă mai avem vreo șansă? Sunt prea bătrână să mai pot pleca
Distribuiți acest articol!

Adriana Săftoiu: România e captivă unei clase politice nesimțite. Dacă mai avem vreo șansă? Sunt prea bătrână să mai pot pleca Sursa: Facebook

Adriana Săftoiu, deputat PNL între 2016 şi 2020, a transmis un mesaj, după o nouă tragedie petrecută în România, cazul fetiței ucise de un polițist în București.

‘Dosarul “polițistului” care dă cu bocancul în trupul copilei prăbușite pe caldarâm ne șochează. Ne-a șocat si dosarul “Caracal”. Nici până astăzi nu știm nimic. Șocant e că încă ne mai șochează. România e captiva unei clase politice nesimțite. Cum a ajuns acest “polițist” în sistem? La fel cum au ajuns sute de personaje în Parlament sau în funcții de miniștri.

Sunt “pretenari” cu cei care decid, au bani să își cumpere locurile, sunt NIMIC dacă nu și-ar cumpăra funcțiile. Nici cu dosar la “șomaj” nu li s-ar găsi un loc de muncă. Iar ei știu că doar loiali șefului au un loc de muncă la stat.

Nu au nicio legătură cu treburile țării. Cei mai mulți sunt niște anonimi, nimic nu lasă în urma lor, cel mai rău câte un accident, mușamalizat de pretenari. Priviți cum decid partidele “hoardele” de parlamentari.

Unii sunt la al 4-5-lea mandat. Și nu stim nimic despre munca lor în folosul țării. Prin vot, îi aducem să își bată joc de noi. Așa că pe mine nu mă miră că cei care ar trebui să ne protejeze, de fapt sunt cei care se pipă cu euforie pe noi. Dacă mai avem vreo șansă? Sunt prea bătrână să mai pot pleca.’, a scris Adriana Săftoiu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Chirieac, REVOLTĂ după uciderea fetiței de către polițist: Ăsta e HALUL în care e Poliția Română AZI! Și ministrul nu a ieșit să spună MIAU!  » Aflați mai multe informații aici.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...