ROPRES

Adrian Axinia (AUR): Nu trebuie să existe discriminare pentru persoanele nevaccinate

Distribuiți acest articol!

Deputatul AUR, Adrian Axinia trage un semnal de alarmă în legăturile cu manipulările care ni se transmit zilnic privind Certificatul Verde.

În contextul în care majoritatea politicienilor susțin că acest Certificat Verde este impus de Uniunea Europeană, deputatul AUR îi contrazice, precizând că Regulamentul European privind certificatul verde spune foarte clar la punctul 61 că obiectivul Regulamentului European este să FACILITEZE dreptul la libera circulație pe teritoriul Uniunii Europene PE DURATA PANDEMIEI. Unul dintre principiile acestui regulament este PRINCIPIUL NEDISCRIMINARII. Această facilitare despre care se vorbește înseamnă că o persoană poate circula chiar daca nu deține certificatul verde, desigur în anumite condiții desemnate de țara în care aceasta se deplasează, de exemplu, testarea.

În aceeași notă, deputatul AUR afirmă că în același Regulament se specifica că nu trebuie să existe discriminare pentru persoanele nevaccinate, iar ceea ce se pregătește de către actualii guvernanți reprezintă exact încălcarea acestui principiu. Deci, conform Regulamentului European, dacă nu ești vaccinat, nu ți se îngrădesc drepturile, iar în România nu poți intra nici măcar în magazin și pe viitor se dorește că nici la locul de muncă.

“De asemenea, un lucru foarte grav, Parlamentul României votează în necunoștință de cauză. Contractele dintre Comisia Europeană și companiile producătoare de vaccinuri sunt CONFIDENȚIALE. Deci, nu se cunosc detalii. Cum poți vota, indiferent daca pro sau contra dacă nu cunoști ce votezi? PRINCIPIUL TRANSPARENȚEI este un alt principiui important al democrației.”, mai declară deputatul AUR


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...