Adrian Axinia (AUR): Guvernul Ciolacu se pregătește să legalizeze căsătoriile între homosexuali

Adrian Axinia (AUR) avertizează că PSD și PNL au în vedere să adoptă încă o măsură străină de specificul și valorile tradiționale ale poporului român: Guvernul Ciolacu se pregătește să legalizeze căsătoriile între homosexuali.

Astfel, PSD și PNL se pregătesc să adopte o modificare a legislaţiei prin care certificatul de căsătorie dintre persoane de acelaşi sex ar putea fi recunoscut în România, dacă a fost încheiat într-un alt stat membru al Uniunii Europene. Adrian Axinia critică dur acest mod de a face politică, în spatele ușilor închisă, „fără consultarea societăţii, cu evitarea Parlamentului României şi într-un dispreţ profund faţă de referendumul din 2018 prin care 92% dintre românii care au mers la urne au dorit statuarea în Constituţie a faptului că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”.

Dacă această măsură va fi adoptată, persoanele de același sex se pot căsători într-un stat care permite acest lucru, iar la întoarcerea în România, acestea pot susține că sunt o familie!

Într-o declarație politică, Adrian Axinia a reiterat faptul că AUR este singurul partid care apără normalitatea și se opune progresismului neomarxist de sorginte occidentală. Deputatul a subliniat că partidul AUR nu are nimic împotriva homosexualilor

„Este treaba fiecăruia ce face la el în dormitor. Problema apare când ceea ce se întâmplă în intimitatea casei este scos în piaţa publică şi ruşinea este vânturată drept virtute! Nu mai discutăm despre drepturile homosexualilor aici, ci despre o ideologie brutală care vine peste noi şi doreşte să distrugă valorile creştine, fibra morală a naţiunii şi să ne îndoctrineze copiii. Reprezentanţii acestei secte numite LGBTQ+ nu luptă pentru egalitate de drepturi, ci fac prozelitism ideologic. Mai rău, vor să ajungă în punctul în care să facă recrutări forţate”, a subliniat Axinia.

Au trecut 5 ani de la referendumul din 2018, prin care românii au cerut definirea clară a familiei în Constituție. PSD își bate joc de votul românilor, subliniază Adrian Axinia. „Din dorinţa lui Marcel Ciolacu de a fi uns pe frunte cu mirul comunităţii gay, în speranţa că în felul acesta va primi susţinere pentru Președinția României, s-a ajuns la această trădare grosolană a valorilor creştine naţionale. Este un troc inacceptabil: voinţa românilor este desconsiderată în detrimentul agendei progresiste neomarxiste”.

În context, deputatul AUR a reiterat faptul că, în 2024, când AUR va ajunge la guvernare, va iniţia modificarea Constituţiei inclusiv prin a ţine cont de referendumul din 2018, prin care s-a stabilit că familia este formată dintr-un bărbat şi o femeie.