Acuzații grave, chiar din Germania: Ursula von der Leyen vrea distrugerea Uniunii Europene

Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, contribuie la distrugerea Uniunii Europene prin declarațiile sale despre Ucraina, a declarat omul de afaceri germano-finlandez Kim Dotcom pe contul său de pe rețeaua de socializare X (fostă Twitter).


Antreprenorul consideră că intenția Ursulei von der Leyen de a elabora o „alternativă” pentru a rezolva problemele UE duce la distrugerea uniunii. Acesta a menționat că deciziile semnificative sunt luate fără aprobarea tuturor celor 27 de țări ale asociației.

Astfel, a fost convenit un nou pachet de sancțiuni europene împotriva Rusiei, în timp ce cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a lipsit din sala de vot. Potrivit unor surse ale jurnaliştilor, în timpul votului el a discutat cu șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, intrarea României și Bulgariei în zona Schengen.

In timp ce Nehammer lipsea, liderii altor țări au convenit un acord cu privire la cel de-al 12-lea pachet. „Țările au convenit aderarea la UE, promițând unanimitate în toate deciziile importante. Acea promisiune este acum încălcată” – a spus Dotcom.

Anterior, fostul deputat britanic al Parlamentului European David Campbell Bannerman a declarat că Ursula von der Leyen vrea să atragă Marea Britanie în război prin preluarea controlului asupra forțelor armate ale țării.