Accident RUTIER GRAV în județ: pasagerul unei MOTOCICLETE a MURIT!

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, miercuri, 26 august a.c., între Pecineaga şi Dulceşti, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, o persoană este în stop cardiac şi se efectuează protocolul de resuscitare.

UPDATE:

O altă victimă este conştientă şi a suferit un traumatism de coloană, au precizat cadrele medicale.

Potrivit oamenilor legii, conducătorul unei motociclete a intrat într-un cârd de capre aflat pe carosabil. În urma accidentului, pasagerul care se afla pe motocicletă a decedat, iar conducătorul acesteia acuză dureri de spate, însă este conștient și stabil.

Motociclistul nu avea permis

„Miercuri, în jurul orei 20.40, un bărbat de 22 de ani a condus o motocicletă pe DJ 394, dinspre localitatea Dulcești către Pecineaga și, ajungând la km. 5+200 m, a intrat în coliziune cu mai multe capre, nesupravegheate, care se aflau pe partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a pasagerului de pe motocicletă, un tânăr de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului motocicletei. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că șoferul motocicletei nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul conduse. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”, a precizat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

A.F.