ROPRES

Abuz de putere într-o comună din Dolj: Un primar PSD a distrus cu buldozerul proprietatea unei familii. Deputatul Ringo Dămureanu sesizează Avocatul Poporului

Distribuiți acest articol!

Abuz de putere în comuna Breasta din județ Dolj. Primarul PSD Ion Vizitiu a distrus cu buldozerul proprietatea unei familii în semn de răzbunare deoarece nu a fost sprijinit electoral de către unul din membrii gospodăriei. Deputatul AUR Ringo Dămureanu s-a deplasat imediat la locuința acestei familiei spre a le acorda o audiență. După ce a cunoscut povestea familiei, Dămureanu le-a promis victimelor că va interveni pe lângă Avocatul Poporului și autoritățile locale pentru a preveni acestui dezastru.

Potrivit informațiilor, abuzul s-a petrecut în timp ce tatăl era la muncă, în prezența soției și a minorului de 9 ani. Copilul a filmat toată acțiunea – filmulețul alăturat arată cum buldozerul trimis de către primar distruge gardul de bolțari și mai mulți pomi fructiferi.

Nu există niciun dubiu că este vorba despre un abuz de putere și despre un primar care se folosește de funcția pe care o deține pentru a se răzbuna pe această familie. Cei doi soți au deschis un proces pe uzucapiune, spre a le reveni în proprietate terenul și casa, potrivit legii. Deși au dovedit cu probe posesia neîntreruptă și taxele plătite primăriei, cum au procedat și alți localnici, doar această familia are probleme cu primăria.

Deputatul AUR Ringo Dămureanu va interveni pentru a pune capăt unei astfel de conduite, mai ales că nici măcar prefectul de Dolj nu a luat atitudine în caz.

„Familia susține chiar că deține o înregistrare în care primarul se laudă că nu se lasă până nu îi demolează definitiv. Graba cu care primarul a acționat, deși în instanță era termen pe 10 august în această cauză, ridică mari semne de întrebare privind buna credință a celui plătit din taxele și impozitele achitate de această familie. Oamenii s-au plâns și de faptul că, deși chemat să intervină într-o astfel de situație umanitară, prefectul de Dolj, Dan Diaconu, a ignorat complet strigătul de disperare al acestei familii.

Ca ales al Neamului, dar și ca om, ca tată de familie, dezaprob total astfel de conduită și chem public organizațiile pentru drepturile omului să ia atitudine, iar PSD și prefectul de Dolj să intervină în această situație. Opriți nesăbuirea, domnilor !!!În urma acestui apel disperat, voi interveni pe lângă Avocatul Poporului și autoritățile locale pentru prevenirea dezastrului acestei nefericite familii”, a scris deputatul AUR Ringo Dămureanu pe pagina sa oficială de Facebook.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...