ROPRES

Ai salariul minim de 1.524 lei sau pensia minimă de 1.000 lei? La Universitate va fi protest pe 2 octombrie

Distribuiți acest articol!

În România sărăcia este maximă. Pentru că politicienii se bazează pe exportul de români, adică ne vând precum vitele , ei vor să aibă cel mai bun preț, motiv pentru care țin salariul minim foarte jos.

Peste 7 milioane de români au fugit din țară, au fugit de sărăcie. Este imens.

Salariul minim net în România este de 1.524 de lei. Se ajunge la un venit net așa de mic deoarece 40% din munca românilor este încasată direct de către stat. Practic din 5 zile lucrate într-o săptămână doar 3 aparent sunt pentru tine, 2 sunt pentru statul român.

Dar din acești bani cumperi produse și ele au TVA de 19%, asta înseamnă că la stat iar pleacă bani, adică mai dai o zi la stat.

Ca să poți supraviețui spune tot statul român că ai nevoie de 3.000 de lei în fiecare lună. Salariul minim nu acoperă această sumă. Practic suntem ținuți sub limita sărăciei.

Pensia minimă în România este de 1.000 de lei. Fiecare român care a muncit toată viața este condamnat la o sărăcie lucie. În România ai dreptul doar să mori, nu ai dreptul să mai trăiești după pensie. Pensia primită de fiecare român este sub valoarea pe care a plătit-o în timp, dacă ținem cont de inflația medie de 10%.

Dacă ai pensia minimă sau salariul minim nu mai accepta toate aceste umilințe. Statul este al PSD și PNL și își dau lor măriri de salarii. Cele două partide sunt antiromânești, organizații de crimă organizată.

Pe 2 octombrie este protest la Universitate. Dacă consideri că sărăcia a cuprins viața ta vino la ora 14 acolo. Nu este un protest al cuiva, este un protest de nemulțumire al Românilor.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...