A ieșit la iveală sistemul de pile din Ministerul Economiei. Claudiu Năsui concediază pe cei care nu execută orbește dispozițiile partidulul USR

USR-PLUS se confruntă cu un scandal cât casa, după moartea fulgerătoare a directorului Doru Clăbescu. Ies la iveală dezvăluiri incredibile din interiorul unui minister condus de USR-PLUS! Este vorba despre Ministerul Economiei, aflat sub bagheta lui Claudiu Năsui.

Conform sursei citate, propunerile aberante și haotice de reorganizare a ministerului au generat un scandal uriaș în minister pentru simplul fapt că nu au nicio fundamentare legală și nici cea mai mică justificare administrativă. Singurul scop al acestei reorganizări este acela de a scăpa de cei care nu execută orbește dispozițiile lui Năsui și ale camarilei sale, dar mai ales de profesioniștii care încearcă să țină ministerul pe linia de plutire.

Este vorba de concedierea a circa 200 de angajați. Practic, doi dintre oamenii de încredere ai lui Năsui, secretarul de stat Paul Ene și directoarea Direcției Juridice, Alina Voicu, sunt cei care fac cele mai mari presiuni pentru concedierea celor incomozi, scrie jurnalistul menționat.

Revoltați, angajații ministerului au vrut să intre peste ei în biroul ministrului, dar aceștia au blocat ușa și, ulterior, au fugit pe ieșirea de serviciu. De vineri și până azi, în Ministerul Economiei este o situație extrem de tensionată, iar ministrul Claudiu Năsui, secretarul de stat Paul Ene și directoarea Alina Voicu se feresc să iasă din birou de furia angajaților revoltați de moartea colegului lor Doru Clăbescu.