A fost luată decizia în cazul polițistului drogat și băut care a lovit o femeie la Caracal

Polițistului în vârstă de 21 de ani, beat și drogat la volan, care a intrat cu mașina într-o femeie, în Caracal, i-au fost suspendate raporturile de serviciu.

„Agentului de poliție care ar fi fost implicat într-un accident de circulație, în municipiul Caracal, județul Olt, la data de 8 septembrie a.c. i-au fost suspendate raporturile de serviciu cu unitatea angajatoare. Ne disociem de persoane care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului”, a informat Poliția Constanța, conform Mediafax.

Polițistul de la Transporturi, din Constanța, este bănuit că a provocat un accident rutier în Caracal, Olt, după ce s-a urcat băut și drogat la volan și a accidentat o tânără în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt.

Pentru a-l acoperi pe şofer, o tânără de 24 de ani a susţinut că ea era la volan.

„Întrucât a existat bănuiala rezonabilă că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană decât cea indicată inițial, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive”, informa Poliția Olt.

Polițiștii au făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.