A doua zi de proteste în Piaţa Victoriei. Nemulţumiţii strigă: „Jos legea carantinării”, „Toate partidele, aceeaşi mizerie!”, „Jos Guvernul!”

Câteva zeci de persoane s-au adunat, luni seara, în Piaţa Victoriei pentru a manifesta cu privire la măsurile dispuse de Guvern, în privinţa epidemiei de COVID-19. Este a doua zi consecutivă când oamenii au ieşit în stradă.

A doua zi de proteste în Piaţa Victoriei: Câteva zeci de persoane, nemulţumite de măsurile Guvernului

Protestatarii au venit cu steaguri şi pancarte. Ei au strigat: „Jos legea carantinării”, „Toate partidele, aceeaşi mizerie!”, „Libertate”, „Jos Guvernul!”.

Oamenii sunt nemulţumiţi de proiectul Guvernului care impune reguli stricte privind carantina şi izolarea. Ei spun, de exemplu, că masca nu îi ajută cu nimic, iar obligativitatea purtării ei este o „prostie”. De asemenea, ei susţin că epidemia este o conspiraţie la nivel internaţional.

Tocmai de aceea, cei mai mulţi dintre protestatari nu poartă măşti de protecţie şi nu respectă distanţarea socială.

La faţa locului sunt şi prezenţi şi jandarmi.

Proiectul privind carantinarea şi izolarea a fost dezbătut, luni, în Senat, iar discuţiile pe marginea sa vor continua şi marţi.

Legea privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic a fost adoptată,

 » Citește tot articolul pe www.mediafax.ro