Dan Barna penalizat pentru absențe în parlament. Alți 5 colegi din USR au primit aceeași sancțiune

Șase din cei opt parlamentari ce au fost sancționați pentru absențe nemotivate în parlament sunt de la USR.

În fruntea listei se află cel care conduce partidul, respectiv Dan Barna. Acesta a uitat să mai treacă și pe la parlament, prin comisii, așa că a fost penalizat.

Dacă un român nu se duce la muncă o zi, două, nemotivat, nu primește bani pentru ziua respectivă și în cele din urmă este dat afară. Așa ar trebui să se petreacă și cu parlamentarii care nu doresc să se prezinte la muncă în parlament.

Știți cu cât a fost penalizat Dan Barna pentru că nu și-a îndeplinit obligațiile de serviciu? Cu doar 1% din salariu.

Nu contează că este campanie electorală, parlamentul funcționează și aleșii poporului trebuie să îi facă treaba.

Dan Barna însă nu își face treaba și nici alți colegi de la USR. Nu vorbim acum despre faptul că au lipsit toți atunci când legea Fără Penali în Funcții Publice trebuia votată.

”Supunem Biroului permanent, spre examinare şi decizie, situaţia privind absenţele nemotivate ale unor deputaţi de la lucrările parlamentare din lunile august şi septembrie 2020 pentru care nu s-a solicitat motivarea. În conformitate cu prevederile art. 29 din Statutul deputaţilor şi al senatorilor, şi ale art. 241 alin. 8 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, neparticiparea la cel puţin o activitate parlamentară desfăşurată în cadrul programului de lucru, are drept consecinţă reţinerea a 1% din indemnizaţia lunară brută a deputatului, cu excepţia absenţelor motivate de drept sau la cerere, în condiţiile legale şi regulamentare. Potrivit art. 240 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, reţinerile din indemnizaţia lunară se aprobă de Biroul permanent”.

Auspra a opt persoane s-a aplicat această măsură: Dan Barna – viceliderul grupului deputaţilor USR, Tudor Benga – deputat USR, Corneliu Bichineţ – deputat PMP, Iulian Bulai – viceliderul grupului deputaţilor USR, Cosette Chichirău – viceliderul grupului deputaţilor USR, Ion Stelian – viceliderul grupului deputaţilor USR, Luminiţa-Maria Jivan – deputat neafiliat, Ionuţ Moşteanu – deputat USR.

  • VIDEO. Comandă: lAtrina3 să scoată AUR din peisaj. S-au panicat

    Despre lAtrina 3 avem cu toții deja făcută o părere, nu trebuie să ne spună alții ce credem. O televiziune nocivă plătită din banii românilor și din sumele devalizate și care erau la dispoziția fostei securități. Audiențele s-au prăbușit, nimeni nu se mai uită la TV.

  •  » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro