Aluziva a fost verificată de Protecția Copilului. Ce le-ar fi făcut fosta prezentatoare copiilor ei

Pentru tot parcursul ei în online, ea a fost nominalizată anul acesta la Webstock, la categoria ”Absolut online personality of the year”. Toate astea în timp ce are grijă de cei trei copii ai săi (Matei și gemenele Meda și Mini) împreună cu soțul ei, Adi Câmpurean.

aluziva, adi campurean si copiii

Însă succesul atrage, de multe ori, invidii și răutăți din partea celorlalți, iar acesta pare să fi fost și cazul Alinei, care a ajuns să fie reclamată la Protecția Copilului.

Aluziva s-a trezit cu Protecția Copilului la ușă

Aluziva are o comunitate impresionantă pe YouTube și Instagram și obișnuiește să posteze destul de des poze și clipuri cu copiii ei în diferite circumstanțe. Chiar dacă pentru urmăritorii ei, InstaStory-urile cu cei trei copii sunt absolut savuroase și amuzante, există și persoane care se pare că s-au declarat de-a dreptul scandalizate de felul în care vlogger-ul și-ar trata copiii. Atât de scandalizate încât Alina s-a trezit cu Protecția Copilului la ușă.

Totul a pornit de la câteva filmulețe pe care Aluziva le-a postat pe Instagram, în care cele două fetițe ale sale, Mini și Meda, se jucau afară, în curte, cu apă.

”Se jucau vara afară pentru că stăm la curte și erau în pamperși se udau cu furtunul. Ăsta a fost primul video. Apoi, am postat un video în care gemenele trăgeau de aceeași jucărie, chiar dacă au și altele. A sesizat Protecția Copilului, în plângere a zis că am postat scene violente cu copiii”, a povestit Alina Greavu la Rock FM.

Aluziva: ”Au venit acasă și au făcut anchetă socială să vadă că sunt în regulă copiii”

În vlogurile sale și pe Instagram, Alina a vorbit de mai multe ori despre viață de mama,

 » sursa: qbebe.ro