Nicușor supărat pe Firea: de ce ea a intrat în școală și eu nu?

Supărare mare pe Nicușor Dan: de ce a fost primită comunista Firea în școală și el nu?

Nu mai punem și faptul că aceasta și-a permis să facă poze cu cei mici și împreună cu soțul:

„Această poză este imaginea privilegiului și dovada că Firea și Pandele nu respectă nimic, nici legea, nici pe ceilalți părinți.

Ei – Firea și Pandele – au voie să intre în școală în plină pandemie, ceilalți părinți, nu. Ei au voie să-și ducă copiii în clasă, ceilați părinți, nu.

Cel mai grav însă este că, prin încălcarea discreționară a normelor sanitare impuse de către autorități, familia Firea-Pandele a pus în pericol sănătatea tuturor copiilor din acea clasă.

Auto-privilegierea prin abuz de putere este un mod obișnuit de acțiune al actualului primar.

Până nu demult, nu putea ajunge la Primărie decât cu o coloană cu girofar de la Poliția locală, care să-i deschidă drumul din Voluntari în București.

La Primărie, la fel ca Elena Ceaușescu, le ordonă directorilor să-i țină trena la prezentarea „mărețelor realizări” ale mandatului său, să o aprobe și să o aplaude.

Acum, când vrea să aibă parte de momente plăcute în prima zi de școală, intră în clasele școlii, în timp ce părinții își lasă copiii, cu inima strânsă, în fața porții.

Voi, toți cei care aveți copii sau nepoți de școală, pe care a trebuit să-i lăsați azi la poarta școlii fiindcă n-ați avut voie înăuntru, mai priviți o dată această poză.

Vă aștept la vot pe 27 septembrie, să-i spuneți Gabrielei Firea că privilegiul ei de a-și bate joc de bucureșteni trebuie să ia sfârșit!”

  • Primarul din Ilfov care s-a bătut cu APM ca să închidă o platformă temporară de selectare a gunoiului

    Acum puțin timp recorder.ro semnala cum Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov a eliberat o autorizație de funcționare pentru o platformă de selectare a gunoiului în localitatea Tunari din județul Ilfov. Recorder.RO susținea faptul că în spatele acestei mașinațiuni s-au fi aflat membri sau apropiați ai PSD Ilfov, iar gunoiul era adus cu zeci de mașini din tot Bucureștiul, dar și din Voluntari. Deschiderea platformei de gunoi, care tindea să infecteze întreaga zonă, se baza anumite scăpări ale legii, respectiv pe faptul că platforma betonată era una existentă și nu a fost necesară decât montarea unui cort în care operațiunile de

  • Toate măsurile de protecție care trebuie respectate pentru a vota la alegerile locale din 27 septembrie

    Guvernul a aprobat, luni, măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate pentru a vota la alegerile locale din 27 septembrie, cele mai importante fiind: intrare și ieșire separate din secția de votare, distanța de cel puțin un metru între votanți, dezinfectarea mâinilor, purtarea obligatorie a măștii. În sala de vot nu vor putea fi prezenți în același timp mai mult de 5 alegători. La intrarea în secție, fiecare votant își va introduce singur cartea de identitate în dispozitivul de monitorizare a prezenței la urne și de prevenire a votului multiplu. Pentru a fi identificat, alegătorul va trebuie să-și dea jos

  • LOCALE 2020. 13 candidați pentru funcția de primar al Brașovului. Pentru cine va fi cu ghinion?

    Legea alegerilor parlamentare, adoptată de deputați. Diaspora va avea două zile pentru vot

    Plenul Camerei Deputaților a adoptat luni legea privind alegerile parlamentare, iar una dintre prevederi dă posibilitatea românilor din Diaspora să voteze pe parcursul a două zile – sâmbătă și duminică. Legea care prevede ca 6 decembrie 2020 să fie data alegerilor parlamentare a primit 160 de voturi „pentru”, zece voturi „împotrivă” și cinci abțineri. Amendamentul privind cele două zile de vot în Diaspora, propus de USR, a fost inițial respins în Comisia juridică a Camerei Deputaților. În plen, el a fost adoptat cu susținerea PSD și PNL. „Votarea în țară se desfășoară într-o singură zi, care poate fi numai duminica. În străinătate, votarea

  • S-a decis! Când se va deschide metroul din Drumul Taberei

    Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat luni, la începutul ședinței de Guvern, că metroul Drumul Taberei va fi inaugurat oficial marți. „Suntem pregătiți să dăm în trafic cu călători Magistrala M5 Drumul Taberei – Eroilor, în cursul zilei de mâine, 15 septembrie”, a spus Lucian Bode. Întrebat de premierul Ludovic Orban dacă există personal și garnituri de tren pregătite pentru punerea în circulație a magistralei, ministrul Bode a răspuns afirmativ.

  • Nicușor supărat pe Firea: de ce ea a intrat în școală și eu nu?

    Supărare mare pe Nicușor Dan: de ce a fost primită comunista Firea în școală și el nu? Nu mai punem și faptul că aceasta și-a permis să facă poze cu cei mici și împreună cu soțul: „Această poză este imaginea privilegiului și dovada că Firea și Pandele nu respectă nimic, nici legea, nici pe ceilalți părinți. Ei – Firea și Pandele – au voie să intre în școală în plină pandemie, ceilalți părinți, nu. Ei au voie să-și ducă copiii în clasă, ceilați părinți, nu. Cel mai grav însă este că, prin încălcarea discreționară a normelor sanitare impuse de către