Clotilde Armand, în mijlocul unui scandal financiar: Primăria, executată silit, iar 19 mașini, inclusiv cea a edilului, au fost sechestrate

Primăria Sectorului 1 a fost executată silit de societatea de avocatură Mușat & Asociații, care a apărat-o în procesul cu Romprest. Avocații au pus sechestru pe flota de 19 mașini a primăriei, inclusiv pe bolidul electric condus de Clotilde Armand. Edilul se apără și spune că a contestat sechestrul.

Facturile neplătite de Primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, se ridică la 800.000 de euro.

Casa de avocatură a fost angajată cu 400 de euro pe oră, fără acordul Consiliului Local, transmite Antena3.

Pentru plata datoriilor, societatea de avocatură a cerut executarea silită a Primăriei.

Sechestrul este pus pe toată flota de mașini a instituției, inclusiv pe mașina electrică pe care o conduce Clotilde Armand.

Conducerea Primăriei Sectorului 1, încă sub conducerea lui Clotilde Armand, se apără și spune că vina este a PNL și PSD.

„Referitor la informațiile apărute recent în spațiul public, facem precizarea că am contestat executarea silită cauzată de întârzierea achitării unor facturi pentru avocații care reprezintă Primăria Sectorului 1 în litigiul cu Compania Romprest.

Această întârziere a avut loc din cauza consilierilor PNL- PSD care au votat bugetul Sectorului 1 cu întârziere”, au transmis oficiali din cadrul Primăriei Sectorului 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *