George Simion a întâmpinat pelerinii care stăteau la coada de la Sfânta Parascheva cu ceai cald

Pelerinii care au stat la coadă chiar și 16 ore pentru a ajunge la racla cu moaștele Sfintei Parascheva au primit ceai cald și plăcinte din partea lui George Simion. Plăcut surprinși de gestul său, unii dintre i-au transmis liderului AUR mesaje de susținere. „Sperăm ca Sfânta Parascheva să vă ajute să deveniți președinte”, i-au spus transmis câțiva pelerini care se încălzeau cu ceaiul oferit. Un tânăr a afirmat că își dorește o schimbare: „Dacă ajunge președinte și face o schimbare în țara asta, eu sunt mulțumit. Toată lumea își pune speranța. Țara asta e plină de hoți, vrem o schimbare cu toții. Eu, ca tânăr, îmi doresc o schimbare”.

George Simion a scris câteva cuvinte despre această experiență și a reiterat că, în aceste vremuri tulburi, este esențial să ne păstrăm credința și să nu uităm de rădăcinile noastre:

„În aceste vremuri tulburi trebuie să trăim în credință, căutând în Sfânta Parascheva sprijinul și protecția de care cu toții avem nevoie. Fiecare pelerinaj este un act de credință, dar și o dovadă a puterii noastre de a rămâne uniți și ancorați în valorile spirituale care ne definesc.

Am avut onoarea de a mă alătura pelerinilor pe acest drum sacru, împărtășind cu ei atât momente de rugăciune, cât și o vorbă bună și un ceai cald. A fost copleșitor să văd puterea și răbdarea celor care au stat ore întregi la coadă pentru a se ruga la Sfânta Parascheva. Mulți mi-au transmis gânduri de încurajare și mi-au spus că se roagă nu doar pentru binele personal, ci pentru viitorul întregii Românii.

Această zi ne amintește cât de important este să ne păstrăm credința și să nu uităm de rădăcinile noastre. Sfânta Parascheva este o forță spirituală, care ne-a vegheat de-a lungul secolelor și ne va ocroti mereu. Împreună, uniți în rugăciune, putem construi o țară mai puternică, bazată pe credință, valori și iubire față de aproape.

Astăzi, cu inima plină de speranță, ne rugăm la Sfânta Parascheva să ne călăuzească pașii și să ne ofere puterea de a depăși orice provocare.

România are viitor și, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom face bine pentru acest neam!”, a scris Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *