George Simion, atac vehement la adresa lui Marcel Ciolacu după eșecul Schengen

Liderul AUR, George Simion, a lansat un atac vehement la adresa premierului Marcel Ciolacu, după ce România a ratat din nou aderarea deplină la spațiul Schengen, un obiectiv crucial pentru țară. Într-un mesaj ferm, Simion a subliniat că actualul guvern și, în mod special, premierul Ciolacu, sunt responsabili de acest eșec major, numindu-l pe acesta „sluga ambasadelor” și acuzându-l că acționează mai degrabă în interesul altor state, decât al României.

„Marcel Ciolacu ne-a zis clar că suntem deja acolo, în Schengen, când de fapt a predat suveranitatea noastră pe tavă ambasadelor străine. Acest guvern nu are curajul să apere interesele românilor și acceptă fără niciun fel de opoziție toate cerințele impuse de alții. România merită lideri adevărați, care să lupte cu adevărat pentru țară, nu pentru aplauzele de la Bruxelles sau de la alte cancelarii externe”, a declarat George Simion, demonstrând încă o dată că este una dintre puținele voci care apără suveranitatea și demnitatea națională.

Criticile aduse de Simion vin pe fondul unui nou eșec diplomatic al României în dosarul Schengen, un dosar crucial pentru libera circulație a românilor în Europa. În loc să-și asume responsabilitatea și să negocieze ferm pentru interesele României, premierul Ciolacu a dat de înțeles că problema este deja rezolvată, o atitudine pe care liderul AUR o califică drept „trădătoare” și „lipsită de viziune”. Acțiunile premierului sunt văzute de mulți drept o continuare a unei tradiții de obediență față de marile puteri europene, fără a cere ceva concret în schimb pentru români.

George Simion se remarcă printr-o poziție fermă și naționalistă, apărând valorile și interesele României pe scena internațională. Liderul AUR este una dintre puținele figuri politice care denunță aceste compromisuri și cere o politică externă curajoasă, în care România să își revendice locul cu demnitate în Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *