Marius Lulea: Ce am făcut la Pechea e doar începutul, dați-ne guvernarea și vom face în toată România

Marius Lulea, prim-vicepreședintele AUR, a lansat un nou atac la adresa PSD și PNL, acuzându-le că au abandonat complet românii aflați în nevoie, preferând să umple buzunarele clientelei politice în loc să ofere soluții reale. „Ce am făcut la Pechea e doar o picătură într-un ocean de neglijență și corupție lăsate în urmă de aceste două partide toxice. În timp ce noi am început ridicarea a opt case, am intervenit rapid în zeci de cazuri și am oferit materiale pentru refacerea gospodăriilor la sute de oameni, PSD și PNL n-au făcut decât să își bată joc de români, promițând marea cu sarea și livrând doar dezastru,” a declarat Lulea.

El a denunțat lipsa totală de implicare a guvernului în situațiile de criză, evidențiind contrastele dintre acțiunile rapide ale AUR și indiferența crasă a partidelor de la putere. „Dacă PSD și PNL ar fi guvernat cu aceeași rapiditate cu care au furat fondurile publice, România ar fi o țară prosperă. În schimb, vedem doar sărăcie și oameni lăsați în urmă.”

Marius Lulea a promis că, odată ce AUR va prelua frâiele guvernării, intervențiile rapide și eficiente vor deveni regula, nu excepția. „Dați-ne guvernarea și vom face în toată România ceea ce am început la Pechea. Vom construi nu doar case, ci și o țară în care fiecare cetățean contează, nu doar sponsorii de partid,” a încheiat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *