George Simion – ținta sistemului corupt care nu suportă concurența: „Nu mă voi retrage!”

George Simion a intrat în colimatorul sistemului. Și nu mă refer la vreun sistem abstract, ci la caracatița cu tentaculele înfipte adânc în PSD și PNL, două partide care au căpușat România până la os. Într-o postare pe Facebook, liderul AUR a dezvăluit că este amenințat să se retragă din cursa prezidențială, doar pentru că refuză să devină marioneta mafiei politice care a sufocat țara asta timp de 30 de ani.

„Sunt amenințat să mă retrag din cursa pentru alegerile prezidențiale. Nu o voi face și nici nu accept șantajul unora care voiau bani sau copiii pe listele AUR”, spune Simion, într-un mesaj de o sinceritate cruntă, care scoate la lumină putreziciunea morală a acestor două relicve politice. PSD și PNL, fațetele aceleiași monede corupte, au trecut de la hoția ordinară la intimidarea brută. Vor bani? Vor locuri pentru copiii lor pe liste? Vor tot, ca de obicei.

Aici nu mai e vorba doar de un război politic, ci de supraviețuirea unui sistem care și-a creat propriile reguli și care nu suportă concurența reală. PSD și PNL nu se tem de Simion doar pentru că le poate lua voturi. Se tem pentru că reprezintă altceva decât mocirla în care au înecat țara asta. Se tem că, dacă nu-l opresc acum, o să le strice jocurile pe termen lung. E frica viscerală a celor care au mâncat cu două mâini din banii publici și care acum se simt în pericol.

Pe lângă faptul că deranjează sistemul, George Simion este cotat al doilea în sondajele pentru alegerile prezidențiale, având șanse mari să joace finala împotriva lui Marcel Ciolacu, președintele partidului corupt PSD. Ciolacu și gașca lui se pregătesc de o confruntare pe care o văd ca pe un pericol real pentru monopolul puterii lor. Dacă Simion ajunge în turul al doilea, lucrurile ar putea lua o turnură dramatică pentru cei care au jefuit România fără consecințe până acum.

În fața acestor manevre mârșave, Simion stă drept. „Nu mă voi lăsa intimidat. Am intrat în această cursă pentru a reprezenta vocea oamenilor, nu a mafiei politice care își protejează interesele”, spune el. Și are dreptate. România e plină de oameni sătui până peste cap de aceste partide anchilozate, care și-au făcut un modus operandi din furt și manipulare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *