Lulea șterge pe jos cu Ciolacu: a dus România în prăpastie economică, este incompetent, nu pricepe ce rău face

Marius Lulea, prim-vicepreședintele AUR, continuă să critice guvernarea lui Marcel Ciolacu, acuzându-l că a dus România în pragul unei prăpăstii economice. Potrivit lui Lulea, premierul Ciolacu este total depășit de situația actuală și nu înțelege consecințele grave ale deciziilor sale. „Este incredibil cât de incompetent poate fi Ciolacu. A reușit să transforme o situație deja delicată într-o criză profundă, prin măsuri haotice și lipsa oricărei viziuni economice,” a declarat Lulea.

El subliniază că deficitul bugetar imens, creșterea cheltuielilor publice și lipsa reformelor au împins România într-o spirală economică periculoasă. „Ciolacu pur și simplu nu pricepe cât de mult rău face. Nu numai că nu a reușit să stabilizeze economia, dar a agravat problemele. România se află pe marginea prăpastiei din cauza acestei conduceri inepte,” a adăugat Lulea.

Acesta a concluzionat că singura soluție pentru a salva economia țării este schimbarea urgentă a direcției, prin reducerea cheltuielilor nejustificate și implementarea unor măsuri economice sustenabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *