VIDEO George Simion, replică pentru PNL: Dacă vi se pare că Planul Simion este o iluzie, haideți să vedeți realitatea din Pata Rât, acasă la Emil Boc

„Haideți aici ca să vedeți realitatea, pentru că realitatea nu e aia din birourile voastre”, le-a transmis George Simion membrilor PNL.

„Dragi guvernanți de la PNL, dacă vi se pare că Planul Simion este o minciună și o iluzie, vă invit în Cluj-Napoca la Emil Boc. (…) E o comunitate de romi aici. Aici suntem în Dallas, dragi prieteni, aproape de centrul Clujului.

Poate unii dintre voi sunteți bine din punct de vedere financiar și spuneți: a venit Simion la țigani. Să știți că toți cetățenii României au dreptul la o viață normală! Să știți că problemele pe care le vedeți voi la PNL, unii dintre voi din condiții foarte bune, alții de lux, sunt inimaginabile pentru oamenii care trăiesc în comunitatea din Dallas-ul clujean. Și dacă nu vă pasă de adulți, ei, cei mici, n-au nicio vină. Trebuie să aibă șansa unui viitor”, a spus liderul AUR.


Simion: Văd mult rasism în România

Simion le-a cerut socoteală reprezentanților guvernului PSD-PNL pentru situația în care trăiesc oamenii din cartierul clujean.

„Cum aveți voi grijă de oamenii aceștia? Domnule Ciolacu, sunteți un premier social-democrat, ar trebui să aveți politici sociale. Care-i protecția socială pe care o oferiți acestor oameni? Pentru că altfel văd mult rasism în România, (…) pentru că voi nu aveți soluții, nici de case sociale, nici de apartamente la prețuri de producători.

Voi nu aveți soluții pentru România – Ciolacu și Ciucă și cohorta de peneliști care atacă niște propuneri fezabile”, a mai adăugat George Simion.