PSD a cumpărat televiziunile cu banii AEP. Greblă face pe prostul

Șeful AEP, Toni Greblă, a alocat nelegal aproximativ 2 milioane de lei către Antena 3, România TV şi Realitatea Plus.

Șeful AEP, Toni Greblă, a spart aproape 2 milioane lei la posturile de știri ale lui Sebastian Ghiță, Dan Voiculescu și Maricel Păcuraru. Adică fix la posturile tv care în campania electorală au promovat 24/7 toate mesajele din punctajele PSD-PNL. Aceleași televiziuni care l-au protejat mediatic pe Toni Greblă atunci când au ieșit la iveală detalii despre proasta organizare din secțiile de votare, schimbarea șefilor secțiilor de votare și după ce au fost raportate sute de fraude electorale care au avut loc pe 9 iunie.

S-a ales să se dea bani grei, deși la televiziuni și radio difuzarea unor astfel de campanii de inters public, non-comerciale, este gratuită, conform Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). Firma care câștigat licitația ca lider al unei asocieri, Complete Media Grup, a încheiat în ultimii cinci ani contracte publice de aproape 8,5 milioane de euro.

La AEP echipamentele IT sunt achiziționate de la o firmă care are legături puternice cu fugarul Sebastian Ghiță. Asta face Toni Greblă de când a ajuns șef pentru alegerile din România: fraudează alegerile la ordinul lui Marcel Ciolacu și plătește cu bani publici televiziunile de casă.