​Business report: Comuna în care românii au plătit vreme de un deceniu impozit dublu. Puterea pașilor mici, dar ireversibili. Conspirații Corona. Deficit, faliment și șomaj – problemele finalului de an. Luca de Meo, noul şef al Renault a vizitat România

Comuna din România unde oamenii au plătit vreme de un deceniu impozit dublu din batjocura primarilor! ● Deficit uriaș, faliment și șomaj – probleme ale finalului de an ● Ce trebuie să știi dacă ești victima unei hărțuiri la locul de muncă ● Puterea pașilor mici, dar ireversibili ● Anthony Fauci:”Măştile de protecţie nu sunt suficiente, folosiţi vizierele” ● Conspirații Corona ● ​Situatia financiara a romanilor s-a inrautatit ● Luca de Meo, noul şef al Renault, a făcut prima vizită externă în România ● Roubini: Una dintre provocările unei țări ca România este că au plecat „creierele” ● Cea mai mare economia a lumii a intrat oficial în recesiune.

Comuna din România unde oamenii au plătit vreme de un deceniu impozit dublu din batjocura primarilor! Locuitorii din comuna Berceni, în sudul Bucureștiului, au achitat peste un deceniu impozit aproape dublu pentru că primăria l-a calculat ca și când comuna ar avea canalizare, deși nu are. An de an, primăria Berceni a încasat un impozit pe locuință mai mare decât ar fi trebuit. Câțiva localnici și-au dat seama de eroare și au dat primăria în judecată pentru a-și recupera banii. Funcționarii au completat, oamenii au semnat Problema a fost cauzată de completarea incorectă a declarațiilor de impunere: a fost bifată căsuța în care scrie “cu instalații de canalizare”.

 » Citește tot articolul pe www.hotnews.ro