Național: Reduceri la nota de plată în restaurante, dacă te-ai vaccinat anti-Covid!

Național: Reduceri la nota de plată în restaurante, dacă te-ai vaccinat anti-Covid!

Acţiune unică în România: 10% reducere în unele restaurante din Braşov pentru cei vaccinaţi împotriva COVID-19.

Acţiunea este lansată de Asociaţia Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului împreună cu Asociaţia Smart City Braşov şi oferă, prin intermediul locaţiilor din centrul Braşovului, un discount de 10 % persoanelor care s-au vaccinat cu noul vaccin împotriva Covid-19.

Apelul Asociaţiilor Comercianţilor din Centrul Istoric din Braşov a fost urmat de 16 locaţii care oferă clienţilor care prezintă certificatul de vaccinare un discount de 10% la consumaţia avută.

Prin aceasta acțiune inedită, unică în Europa, arată comercianții brașoveni că sunt solidari cu cadrele medicale care reprezintă prima grupă socio-profesională care se va vaccina în Romania.

Acțiunea de susținere a vaccinării anti-covid19 este lansată la Brașov în cadrul Zilelor Europene ale Vaccinării și are ca scop susținerea atât a DSP cât și a Primăriei în comunicarea despre beneficiile vaccinării.

Pe lângă afișele special create de asociațiile inițiatoare pentru acțiune vor fi afișate la locațiile participante și afișele de informare ale DSP. Horia Huluban, președintele A.C.C.I. BV a declarat:

Susținem campania de vaccinare și și ne alăturăm campaniei de comunicare a administrației publice fiindcă suntem convinși că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuși să revenim la o normalitate și astfel relansăm domeniul ospitalității care a fost grav afectat de virus.”

Relansarea ospitalității brașovene este foarte importantă deoarece turismul reprezintă una din cele două coloane economice importante ale Brașovului.

“In oraș inteligent se bazează pe antreprenori inteligenți și flexibili și desigur pe cetățeni inteligenți care dau dovadă atât capacitate de analiză ridicată cât si de solidaritate pentru resetarea economiei locale.

Asociația Smart City Brașov s-a alăturat acestei campanii pentru a-și arăta în egală măsură solidaritatea cu ospitalitatea și turismul brașovean cât și cu cadrele medicale care au fost în toată această perioadă în prima linie.

Prin startul vaccinării începem cu toții să vedem luminița de la capătul tunelului și începem astfel să ne recâștigăm speranța într-un trai normal.” a declarat Cristian Macedonschi președintele Asociației Smart City Brașov și antreprenor în ospitalitate.

Acțiunea ospitalitații brașovene ține 2 luni, ea va începe pe 28 decembrie și se va încheia pe data de 28 februarie iar locațiile participante sunt următoarele:


Pizza Roma


GoGreek


Keller Steakhouse


Restaurant Mediterra


Restaurant DaVinci


Gustări


Aftăr Stube


Ristorante Italian DOC


La Ceaun – Piata Sfatului


La Ceaun – Michael Weiss


Ograda


The Drake Pub


Ursul Carpatin


La Cave Bistro


Impresso Bar


Cucinino Pasta & Pizza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ȘTIRI ASEMĂNĂTOARE

„U“ Craiova – Sepsi 0-0 | Andrei Ivan: „Altul ar fi fost rezultatul dacă terenul era bun“ – GdS Sport

Atacantul formației Universitatea Craiova, Andrei Ivan, a fost dezamăgit de rezultatul meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe, considerând că suprafața de joc a influențat enorm evoluția alb-albaștrilor. „A fost 0-0, dar am jucat și pe un teren foarte greu. Prima repriză a fost zăpadă pe teren, se oprea mingea, nu puteam să pasăm. Noi suntem o […]

In preajma revolutiei

Mircea Radu IACOBAN Să vezi şi să nu crezi! de Mircea Radu IACOBAN(citeşte alte articole de la acelaşi autor)Astăzi îl aniversăm pe Eminescu. Fără acutele festivismelor găunoase, poate chiar cu excesivă reținere, sesizabilă mai ales în programele televiziunilor cu discretă contribuție în celebrarea „Zilei culturii naționale”. Cu Covid, fără Covid, 15 ianuarie rămâne ziua nașterii […]

Interviu cu George Niculescu. URMĂREȘTE AICI

CategoriiÎn locul Registrului Auto Român va fi AMENAJAT un PARCA MURIT Dumitru Florea, fost consilier județean PSD!Rămas sărac lipit, fostul patron al Caritas, Ioan Stoica, a fost dat afară din casă, în plină iarnăAccident rutier în Tomis Plus: A intrat cu mașina într-un gardMinistrul Educației: „Sistemul de învățământ HIBRID dispare complet“Voiculescu: Și în România se […]

Ce are Prefectura cu impostura: 30% spor la leafă pentru toată lumea

Toţi angajaţii care lucrează în această instituţie primesc un spor “Covid” de 30% la salariu. Fie că sunt şoferi, secretare sau îngrijitori, toţi sunt plătiţi în plus pentru că riscă să se infecteze în orice moment. Ei au încasat sporul “Covid”, iar cei din Sănătate sau Ministerul de Interne trebuie să mai aştepte. Revoltaţi, sindicaliştii […]

COVID-19: 12 decese şi 195 de cazuri noi la Galaţi, în 24 de ore – Monitorul de Galati – Ziar print si online

La nivelul judeţului Galaţi, potrivit raportării Instituţiei Prefectului Judeţul Galaţi, marţi, 05 ianuarie 2021, au fost înregistrate 16.423 de persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus, de la începutul pandemiei şi până în prezent, mai mult cu 195 de cazuri faţă de ziua de luni, când au fost raportate 16.228 de îmbolnăviri. Din numărul nou de […]

Inca o firma pe lista rusinii a Primariei Cluj-Napoca. Investitia de 5.5 milioane euro ar trebui sa fie gata in 2021

Inca o firma ar putea fi inclusa pe ‘lista rusinii’ a Primariei Cluj-Napoca. Se pare ca, santierul „Baza sportivă La Terenuri’ are sanse sa nu fie finalizat in 2021, conform contractului investitiei. Prima pe lista rusinii este o firmă din Timişoara. Este vorba despre firma Rheinbrucke, care a pierdut contractele pentru Şcolile N. Titulescu şi […]