Smart City Industry Awards dă startul înscrierilor pentru ediția a V-a

Smart City Industry Awards dă startul înscrierilor pentru ediția a V-a

Au început înscrierile pentru cea de-a V-a ediție a Smart City Industry Awards, cel mai important eveniment al anului pentru Industria de Smart City din România! Gala este organizată de Asociația Română pentru Smart City și va fi difuzată online, pe data de 20 decembrie 2020, începând cu ora 20:00. Ca în fiecare an, evenimentul va premia cele mai bune proiecte tip Smart City implementate la nivel național pe parcursul anului 2020, cât și eforturile susținute ale instituțiilor, companiilor și persoanelor pentru dezvoltarea industriei.

Dacă la ediția a IV-a, Gala Smart City Industry Awards a avut loc într-un cadru spectaculos, la Palatul Parlamentului, alături de 450 dintre cei mai importanți actori din industria Smart City, anul acesta, circumstanțele ne obligă să celebrăm cele mai reușite proiecte de Smart City din România de la distanță, din confortul propriilor case. Astfel, evenimentul va fi difuzat online, pe toate canalele disponibile ale Asociației Române pentru Smart City și ale partenerilor săi.

Ediția 2020 a galei Smart City Industry Awards va premia acele persoane/instituții/companii care au știut să se adapteze contextului pandemic actual, să digitalizeze, să implice cetățenii în rezolvarea problemelor și în actul administrativ și să implementeze tehnologii și soluții inovatoare care să ajute comunitățile să traverseze mai ușor aceste vremuri dificile.

Înscrierea proiectelor în competiție este gratuită și se realizează prin completarea următorului formular, până pe data de 11 decembrie 2020, ora 18:00: Înscrie un proiect aici!

Categoriile Smart City Industry Awards 2020:

  1. Smart Citizen – la această categorie pot fi înscrise proiecte care fac referire sau conțin tehnologii precum: civic engagement, participatory budgeting, information and transparency applications, etc.
  2. Smart Mobility – la această categorie pot fi înscrise proiecte care fac referire sau conțin tehnologii precum: Public Transport Project,

 » sursa: ziuadevest.ro