Daca ți-e dor de cinema… ©

Daca ți-e dor de cinema… ©

Anul acesta va intra în istoriile personale, dar și în istoria omenirii. Facem cu toți eforturi ca să fie cât mai reduse efectele pandemiei, dar realizăm în acealași timp căt de mult ne lipsesc lucruri pe care le luam înainte “de-a gata” și cât de mult înseamnau ele – de fapt – pentru dispoziția noastră, pentru mentalul nostru.

Pentru mulți dintre noi a fost anul în care am conștientizat mai mult ca niciodată cât de important este să “avem mințile acasă”, să stăm bine în mintea noastră, fară panică și cu căt mai puțin stres. A fost anul în care am înteles cât de mult înseamă prietenii, cât de mult înseamnă să faci o bucurie cuiva ca să te bucuri de momentul lui/ei de bine.

A fost anul în care am înteles cât de mult ne completau personalitatea diverse activitați urbane, în educație, în viețile noastre, activități pe care altă dată le consideram ceva ce ni se cuvine ca o răsplată după ore grele de muncă: mersul la film, la teatru sau la un concert. Sau intr-un restaurant în care să stăm cu prietenii de vorbă.

Nimic extravagant, nimic exceptional, doar un schimb foarte frumos de opinii și de energie care vine din bucuria și caldura unei întâlniri cu un prieten.

Suntem mulți care anul acesta nu am fost niciodată la cinematograf pentru că … n-a fost timp în cele cateva zile în care au fost deschise. Mulți dintre cei care obișnuiam să petrecem în weekend o zi întreagă în cinematograf, să trecem de la un film la altul, ca într-un city break în mijlocul unor povești amuzante, fantastice sau polițiste.

E emoționat pentru orice cinefil adevărat, orice persoană pentru care filmul pe ecran mare înseamnă transpunerea totală în munca excepțională a unor oameni care știu să spună povești ca nimeni alții,

 » Aflați mai multe informații aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.