Tiberiu Bârstan(AUR): s-a făcut dreptate pentru AUR. Mandate validate la DEVA

AUR a reușit să obțină peste 7% la alegere locale din orașul DEVA. Inițial votul a fost invalidat de primarul ales și de secretară.

Tiberiu Bârstan a fost nevoit să meargă în instanță pentru a putea să își găsească AUR dreptatea:

“S-a făcut dreptate.
Astăzi instanta de apel a validat mandatele noastre de consilieri.
Aceasta luptă cu sistemul corupt din România a început cu o victorie. Trebuie sa avem curaj și sa luam atitudine fata de aceste abuzuri.Nu trebuie sa fim indiferenți.AUR va face dreptate pentru România.
Vizavi de cazul nostru acei funcționari si păpușari care au gândit aceasta mârșavie le promitem ca lucrurile nu raman nelămurite si o sa dea socoteala pentru faptele lor in fața justiției.
Au sfidat legile si votul democratic al cetățenilor.
Va mulțumim tuturor celor care ați avut încredere în noi.
Mulțumim avocaților noștri care au fost exceptionali

🟨 Admite ca fondate apelurile civile declarate de petenţii Enescu Paul-Alexandru, Barstan Tiberiu-Claudiu, Gavrilă Anamaria şi Partidul Alianţa Pentru Unirea Românilor împotriva încheierii civile nr. 3390/CC/18.11.2020 pronunţată de Judecătoria Deva, pe care o schimbă în tot, în sensul că: Admite cererea formulată de petentul Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 Deva, şi în consecinţă: Validează mandatele pentru funcţia de consilier local al Municipiului Deva, Judeţul Hunedoara, obţinute de domnul Enescu Paul-Alexandru, membru al Partidului României Europene, domnul Barstan Tiberiu-Claudiu, membru al Partidului Alianţa Pentru Unirea Românilor şi doamna Gavrilă Anamaria, membră a Partidului Alianţa Pentru Unirea Românilor, la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020. Prezenta decizie se comunică de îndată de la pronunţare Prefectului Judeţului Hunedoara, Secretarului general al Municipiului Deva şi apelanţilor Enescu Paul-Alexandru, Barstan Tiberiu-Claudiu şi Gavrilă Anamaria. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instan?ei, azi 27 noiembrie 2020″.

Partidul AUR lovește puternic în sistemul politic actual și a prins aripi. PNL și PSD se folosesc de tot felul de tertipuri ca să blocheze accensiune actualei forțe politice.