Cum devalizează PSD, PNL, USR și partidele anexe banii românilor în timpul campaniilor electorale

Cum devalizează PSD, PNL, USR și partidele anexe banii românilor în timpul campaniilor electorale

Foarte puțini români știu că în timpul campaniilor electorale se cheltuie sume colosale de bani de către partidele politice.

În schimbul acestor sume de bani, de ordinul milioanelor de euro, partidele politice obțin servicii fictive din partea companiilor apropiate lor.

Astfel că, pentru toate prostiile ce le vedeți circulând în timpul campaniilor electorale se plătesc sume exorbitante de bani pentru simplul motiv că ulterior ele sunt decontate de către statul român, conform unei legi pe care chiar ei au făcut-o.

Cine ei? Tâlharii care conduc țara.

În ultimii patru ani banii încasați de către partidele politice parlamentare ca subvenție anuală sau rambursări pentru cheltuielile electorale se apropie de cifra de un miliard de euro.

Ce, nu vă vine să credeți?

Sute de milioane de euro sunt încasate anual de partidele parlamentare și acești bani sunt sifonați prin companii apropiate. Banii se scurg repede către cei cocoțați în vârful partidelor. De ce credeți voi că trag cu dinții să se afle sus, în vârful puterii?

Ați spune că acești bani se datorează performanțelor deosebite… Ei na… Dar de unde, ați văzut voi o Românie plină de autostrăzi, de spitale, de școli moderne, ați văzut voi alocații și pensii decente pentru români? Nici vorbă, oameni puși numai pe jaf, organizați în partidele politice.

Aceste sume colosale de bani sunt umflate și de o sută de ori deoarece legislația nu prevede limitări. Așa că se folosesc propriile firme pentru a se presta servicii care ar costa de altfel cu mult mai puțin.

După câteva luni se prezintă politicienii la decontări și statul le rambursează sumele colosale de bani.

Vă vine să credeți că numai campania PSD pentru București a costat 31 de milioane de lei? Binențeles că nu s-a făcut campanie de această sumă de bani iar aceștia au ajuns în buzunarele băieților deștepți.

Și voi, români cinstiți, mergeți la muncă, vă plătiți impozitele, ca ei să fure în doar o lună zeci de milioane de euro. Români, revoltați-vă.

De ce nu vedeți sau de ce nu aflați aceste lucruri de la televizor sau din presă? Pentru că mulți din acești bani se duc la ei, către presa scrisă, audio și video. Au construit un stat al lor, un stat antiromânesc.

Și în acest timp există români care trăiesc cu mai puțin de 500 de lei pe lună iar pentru copii dau doar 150 de lei alocație.

De unde credeți că au televiziunile bani să turuie continuu și să mintă pe români, să discute numai despre partidele lor și să nu permită dezvoltarea unui proiect politic independent?

Haideți să vă dăm numai un exemplu. Sumele de bani cheltuite de partidele parlamentare la alegerile locale din 2020 sunt: de peste 125 de milioane lei, din care peste 3 milioane lei provin de la candidații independenți.

PNL are cea mai mare contribuție la finanțarea campaniei electorale din acest an. Circa 34,4% din totalul contribuțiilor raportate de AEP provin de la PNL, adică peste 38 de milioane de lei.

PSD este al doilea contributor la campania electorală, cu 29,4% din totalul sumei, ceea ce reprezintă aproximativ 34,5 milioane de lei. PSD a apelat la 37 de împrumuturi pentru finanțarea campaniei electorale.

Contribuția raportată de USR este de doar 3,4%, adică aproape 4 milioane de lei. De asemenea, USR a apelat la 50 de împrumuturi pentru finanțarea campaniei electorale.

sursa: fanatik.ro

Haideți să vedem și ce cheltuieli s-au făcut în timpul campaniei prezidențiale de anul trecut:

Campania electorală i-a costat pe cei 14 candidați din primul tur al prezidențialelor peste 70 de milioane de lei. Cei mai mulți bani au fost cheltuiți de partide și alianțele politice, în jur de 69 de milioane de lei, în timp ce candidații independenți au avut cheltuieli de campanie în valoare de aproape 580.000 de lei. Iar cei care nu au reușit să strângă cel puțin 3% din voturi rămân cu cheltuiala, pentru că, potrivit legii, Autoritatea Electoral Permanentă nu decontează sub acest prag.

Viorica Dăncilă (PSD) – 18.210.500 lei

Klaus Iohannis (PNL) – 18.000.000 lei

Dan Barna (USR PLUS) – 7.449.531,31 lei

Vi s-a părut vouă că au existat materiale de aceste sume de bani? Vă spunem noi că nu, sunt doar deduceri fictive făcute de către partidele politice. Așa se îmbogățesc unii chiar și din campaniile electorale sau mai ales din campaniile electorale.

Ce face justiția și procuratura în această situație? Absolut nimic deoarece procurorii și judecătorii de cele mai multe ori sunt acolo puși pe criterii politice. Dosarele ce vizează marii politicieni nu pleacă de acolo decât cu ordin de sus, ori PSD, PNL și USR se au unii pe alții la mână și știu prea bine că nici unul nu poate turna pe celălalt.

Acest jaf se comite în cunoștință de cauză cu știința serviciilor de informații dar care sunt conduse de către oameni numiți politici iar informația nu trece niciodată mai departe. Români patrioți din servicii, procuratură, justiție și poliție, revoltațivă și intrați în lupta patriotică pentru țară.

 • Cum devalizează PSD, PNL, USR și partidele anexe banii românilor în timpul campaniilor electorale

  Foarte puțini români știu că în timpul campaniilor electorale se cheltuie sume colosale de bani de către partidele politice. În schimbul acestor sume de bani, de ordinul milioanelor de euro, partidele politice obțin servicii fictive din partea companiilor apropiate lor. Astfel că, pentru toate prostiile ce le vedeți circulând în timpul campaniilor electorale se plătesc

 • Începând de astăzi DNA și-a făcut pagină de socializare. Care este?

  Începând de astăzi DNA va avea pagină de socializare pe Facebook: Vă facem cunoscut că începând de azi, 26 noiembrie 2020, Direcția Națională Anticorupție are pagină oficială și pe o rețea de socializare la care vă puteți abona și pe care vor fi postate comunicatele de presă precum și alte anunțuri de interes public.Totodată, pe

 • CAMPANIE. Iohanis și PNL(PDL) ne-au spus că totul va fi bine. Bă nenorociților, de 30 de ani guvernați țara cu PSD

  Președintele României, Klaus Iohanis, a ieșit public și ne-a spus că va fi bine, că timp de șase ani nu a fost bine, dar nu e vina lui, el avea alte treburi mai importante. Nu de alta, dar în primii patru ani a fost în concediu. În cadrul unei conferințe de presă președinte Iohanis a

 • Rusu de la AUR: nu construim autostrăzi că le dau trădătorii la firme străine. România are constructori

  Ziarele anunță că „marile” companii străine își fac bagajele și abandonează contractele pentru autostrăzi din Transilvania. „Trădătorii dau aceste contracte la firme străine. Acestea nu vin cu nimic aici, doar oferă șpăgi. Se fac facturi pe avans, se lucrează ceva de formă, apoi dispar fără să mai plătească companiile românești. Marile firme străine de fapt

 • Orban va carantina Bucureștiul după alegeri

  Se pregătesc măsuri foarte dure pentru români după alegeri. Acestea sunt generate de numărul mare de persoane infectate. Guvernul a pregătit un set dur de măsuri, în ciuda anunțurilor publice. După alegeri se vor impune noi restricții, numărul de infectări este mare, iar Bucureștiul este vizat. România se află în fruntea clasamentului european în ceea

 • Calorifere reci în Drumul Taberei. PNL și USR, la fel ca în PSD?

  Ce să vezi? Căldura nu a pornit în drumul taberei nici sub mandatul lui Nicușor Dan. Probabil va da vina pe toți primarii dinaintea lui, așa cum a făcut-o și primarul dinaintea lui. Se pare că sub PNL și USR în București la fi la fel de rece.

 • Repornește cercetarea contraceptivelor – a rămas blocată de zeci de an

  Există o piață mondială uriașă și instrumente interesante sunt pregătite pentru a ajuta la dezvoltarea la ceea ce își doresc femeile. La nivel mondial, aproape jumătate dintre femeile în vârstă de reproducere utilizează contracepția . Alte 171 de milioane de femei – aproximativ 1 din 11 cu vârste cuprinse între 15 și 49 de ani –

 • Bătut de interlopi la Cluj. Ce face poliția?

  Clanurile interlope devin din ce în ce mai puternice și capătă curaj. Având oameni infiltrați în toate partidele politice, în poliție și justiție, infractorii își fac de cap. Un clujean ar fi fost bătut de interlopi, marți seara, în parcarea de la Mega Image, de pe strada Dorobanților.  ”Am fost agresati in trafic de numiții

 • Consilier AFIR reținut că a cerut 5 000 euro șpagă unui fermier român

  Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 25 noiembrie 2020, a inculpatului NIAGU MARTIN IANĂȘ, consilier în cadrul Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Caraș – Severin (instituție care gestionează finanțările europene din agricultură în plan

 • Secretar de stat de la Budapesta: „Iohannis a ajuns preşedinte şi cu votul maghiarilor din Transilvania şi nu a întors sprijinul”

  Iohanis: USR și PNL vor guverna împreună… împreună cu cine?

  Președintele Românie și-a depășit iar mandatul constituțional și joacă acum rolul de actor politic activ care face și desface guverne. Deși alegerile parlamentare încă nu au avut loc iar procentele încă se joacă, Iohanis a declarat miercuri seara că USR și PNL vor guverna împreună. Pe cine va pune președintele premier știm deja: pe Ludovic

 • Dan Tănasă (AUR): PSD și PNL vin și ne spun din nou că vor să facă, să dreagă. Nu vă e rușine?

  Dan Tănasă, candidatul AUR la alegerile parlamentare, susține că singura șansă a românilor este să meargă la vot pe 6 decembrie, în ciuda îndemnurilor de a boicota alegerile. De 30 de ani, România este condusa de aceeași elită politică, compusă din „hoți și trădători de neam”. „ De 30 de ani votăm aceleași partide, dee

 • Maradona a murit de atac de cord, nu de coronavirus

  Diego Maradona s-a stins din viață. Anunțul șocant a bulversat întreaga lume. Acest lucru s-a petrecut în urma unui atac de cord, care nu era primul, dar a fost cu siguranță ultimul. Diego Maradona nu a murit ca urmare a infecției cu noul coronavirus , dar avea multiple probleme medicale generate de stilul de viață

 • Lucian Mândruță: George Simion a convins că vrea să scape România de hoție

  Lucian Mândruță laudă campania construită de AUR pe teren și pe rețelele de socializare. El consideră că George Simion a reușit să ducă un mesaj electoral cu mult mai puternic decât PSD, USR și PNL: „Doua campanii s-au vazut in social media in toamna asta. Si nu sunt nici PNL si nici USR Plus. Una

 • Iohanis are blat cu PSD, este omul PDL și este la putere, dar critică ca și cum ar fi în opoziție

  Președintele României, Klaus Iohanis, nu a putut să rateze o nouă ocazie de a încălca constituție României și s-a implicat din nou în cursa electorală. Sigur că durerea lui cea mare nu este PSD, așa cum vrea să lase impresia, ci să lase românilor senzația că nu se alflă în aceeași barcă. Dar primul partid

 • Diana Șoșoacă de la AUR: UDMR nu mai este votat de unguri. PSD aduce voturi în fiecare secție

  Marile partide nu își pot face jocul murdar dacă nu au și câțiva sateliți pe care să-i folosească în anumite conjuncturi. Unul dintre partidele prezente în toate Parlamentele de la`90 încoace este UDMR-ul. Nici măcar nu este înregistrat ca partid politic, dar asta este o altă discuție și o vom dezvolta într-un alt articol. Această

 • Bulgaria închide școlile, restaurantele și mall-urile. Vecinii noștri, puternic afectați de valul al doilea al pandemiei

  Guvernul bulgar, până în prezent reticent la adoptarea restricţiilor asociate COVID-19, a decis miercuri închiderea şcolilor, a restaurantelor şi a centrelor comerciale în condiţiile în care spitalele sunt copleşite de explozia numărului cazurilor de infectare. Măsurile, destinate limitării celui de-al doilea val al pandemiei de COVID-19, vor intra în vigoare vineri seară şi vor fi

 • Dan Bucura. Catastrofă pentru Băsescu și Ponta: depășiți cu mult de George Simion

  Cunoscutul jurnalist Dan Bucura a prezentat public informații cu privire la situația partidelor aflate în campanie electorală. Acesta spune că marea revelație, surpriza acestor alegeri va fi AUR-ul condus de George Simion și care se duce la acest moment, pe sondajele naționale, fără diaspora și Basarabia, la 5-6%. „Aseară mi-am aruncat ochii pe un sondaj

 • Sondaj. AUR cotat la 10%

  Alianța pentru Unirea Românilor va fi surpriza alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Au fost realizate sondaje de opinie care cuprind și partidul patrioților români: vor intra în parlament. Conform sondajelor, Alianța pentru Unirea Românilor este la 8% pe țară și 2% în diaspora. Partidele sistemului s-au speriat, este pentru prima dată după 1989 când un

 • Peste 40% din copiii dispăruți sunt în grija statului. Orban, Ciolacu, Barna: voi, cei care conduceți România, auziți?

  Peste 40% din copiii dispăruți din România se află în grija statului, în centrele de plasament. Acest lucru este prezentat în cadrul unui raport înaintat comisiei parlamentare privind copiii dispăruți. Este vorba despre copiii instituționalizați în centrele de plasament. Numirile repetate pe criterii politice în asistența socială au făcut acest sistem total ineficient. Aceste departament

 • VIDEO. Comandă: lAtrina3 să scoată AUR din peisaj. S-au panicat

  Despre lAtrina 3 avem cu toții deja făcută o părere, nu trebuie să ne spună alții ce credem. O televiziune nocivă plătită din banii românilor și din sumele devalizate și care erau la dispoziția fostei securități. Audiențele s-au prăbușit, nimeni nu se mai uită la TV. Sunt disperați, mulți vor trebui să plece după aceste

 • Dan Barna penalizat pentru absențe în parlament. Alți 5 colegi din USR au primit aceeași sancțiune

  Șase din cei opt parlamentari ce au fost sancționați pentru absențe nemotivate în parlament sunt de la USR. În fruntea listei se află cel care conduce partidul, respectiv Dan Barna. Acesta a uitat să mai treacă și pe la parlament, prin comisii, așa că a fost penalizat. Dacă un român nu se duce la muncă

 • Discurs penibil al lui Iohanis: se află de 6 ani la putere și se comportă de parcă este în opoziție

  Discurs penibil al președintelui PNL, ne scuzați, al României: deși se află de aproape șase ani la putere și de aproape un an are propriul guvern, el a ieșit în plină campanie electorală să calce pe voturile românilor și să facă campanie electorală pentru PNL. Ținta principală este PSD, nu că PSD nu ar fi

 • Iohanis a chemat disperat la raport PNL: Simion cu AUR se duce la 10%

  Au venit pe surse sondajele de săptămâna trecută. Pentru prima dată s-a trecut în lista de chestionare și AUR și… disperarea este mare. AUR-ul lui George Simion se duce la 10% cu voturile din diaspora. Sunt șanse mari ca PNL sau PSD să nu poată face guvernul decât împreună. Președintele Klaus Iohanis a chemat la

 • George Simion de la AUR: sondajele arată foarte bine. Datorită AUR Iohanis nu își va putea face guvern

  În cadrul unei intervenții făcută în Live marți după amiaza, George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor, AUR, a declarat că au fost realizate sondaje de opinie care cuprind și partidul patrioților români și că sistemul s-a speriat: vor intra în parlament. Imediat după ce au aflat rezultatele din acest weekend, partidele parlamentare au și

 • Opriți ipocrizia! Opriți abuzurile! (AUR)

  AUR face un apel pentru oprirea ipocriziei și a abuzurilor „La vot se poate, dar în rest sechestrați în case. „Democrația” lor! Ludovic Orban a anunțat azi că nu își dorește carantinarea Bucureștiului, dar că decizia se ia în baza unei metodologii, de către specialişti,

 • George Simion (AUR): Nu avem doar stat paralel. Avem și o economie paralelă.

  Una dintre probleme României este că avem o economie paralelă, faptul că multe companii nu sunt sub jurisdicția statului, ci își externalizează profiturile. Declarația a fost făcută de George Simion, liderul AUR, în cadrul emisiunii „Tu ce zici?” de la Radio Gold FM. „Toate companiile trebuie să-și facă sediu permanent în România; avem o economie

 • Nicușor Dan își ia consilier cu probleme penale: Victor Picu

  Nicușor Dan dorește să se alinieze la cerințele clasei politice actuale și înainte de a deveni el un parlamentar penal și-a propus să se înconjoare cu persoane cât mai competente și care deja au experiență în acest domeniu. Astfel nu putem să ne explicăm de ce Nicușor Dan și-l dorește consilier pe Victor Picu, așa

 • Mesajul președintelui: Ministerul Apărării va asigura gestionarea depozitului central de vaccinuri

  Președintele României a făcut un anunțat mare: armata va fi cea care va gestiona depozitul principal de vaccinuri: „Vaccinurile anti-COVID 19 au devenit speranța de a ne reîntoarce cât mai curând la normalitate și va trebui să fim pregătiți să le putem distribui echitabil. Am discutat astăzi cu miniștrii Sănătății, Apărării și Afacerilor Interne despre

 • Nu vă imaginați că așa arată saloanele unde stau românii: ăsta este pentru Iohanis

  Președintele României, excelența sa Klaus Iohanis, se întrece a ofensa în continuare pe români. Recent a publicat o poză din interiorul unui spital din România, poză dintr-un salon ce arată mai degrabă ca o navă SF. Dar românii au fost în spitalele românești și știu ei prea bine cum arată acestea și cu siguranță nu

 • Vaccinurile sunt sigure, declară Iohannis. Îți asumi toată răspunderea, d-le președinte?

  Preşedintele Klaus Iohannis a declarat  că vaccinarea anti-Covid se va face etapizat, iar definirea etapelor de vaccinare și inițierea lor vor fi stabilite în funcție deaprobarea, producția și alocarea de vaccinuri către fiecare țară Vaccinurile odată aprobate sunt sigure, a susținut preşedintele. „Este foarte important de știut că vaccinurile, odată aprobate de organismele interne de

 • George Simion (AUR): vor încerca fraudarea alegerilor. Români, ajutați-ne prin prezența în secții

  Sondajele arată că Alianța pentru Unirea Românilor are toate șansele să intre în parlament. AUR va lua peste 5%  la alegerile parlamentare din 6 decembrie. „Asta înseamnă că reprezentăm un pericol pentru ei și vor încerca să ne fraudeze. În momentul acesta putem lua un scor care să nu permită lui Iohannis și partidului de

 • „Gambitul Damei”, cea mai urmărită miniserie Netflix în ultima lună

  „Gambitul Damei/ The Queen’s Gambit” este cea mai urmărită miniserie Netflix până în prezent, fiind vizionată în primele 28 de zile de la lansare de peste 62 de milioane de conturi, a transmis compania, citată de News.ro. Raportările Netflix iau în calcul drept vizionare dacă de pe un cont au fost urmărite cel puţin 2

 • Bine că ați închis HORECA: la metrou zeci de mii de compatrioți. Risc Gigantic de infectare

  Zeci de mii de bucureșteni circulă zilnic cu metroul. Deși au fost închise orașe și chiar industrii, precum cea HORECA, metroul București este menținut deschis. Aglomerația din aceste zile a depășit orice așteptare. Oamenii stau lipiți unul de celălalt și respiră unul în fața celuilalt. La acest moment riscul de infectare este gigantic la metrou.

 • George Simion (AUR): România are un potențial agricol mare. Îi lipsește însă viziunea

  George Simion a mers în comuna Cerât, județul Dolj, unde, se afla pe vremuri un combinat care se ocupa cu creșterea porcilor și acoperea nu doar cererea internă, dar reușea să trimită către export 25.000 de capete. „Toată România suferă de lipsa irigațiilor, de lipsa silozurilor și de lipsa abatoarelor. România ca țară agrară trebuie

 • Claudiu Târziu: România are nevoie de oameni cu viziune și voință politică

  Candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la Senat pentru București, Claudiu Târziu, a declarat în cadrul unei dezbateri electorale că „românii văd incapacitatea actualului guvern de a gestiona criza sanitară, politică și economică în care ne aflăm și că nu îl va credita pe mai departe pentru încă patru ani. De asemeni, nu îi va credita

 • LA MIȘTO. Orban dă bătrânilor: masă pe zi de 6 lei. Voi ce mâncați de 6 lei?

  Nu îi doare gura și oricum nu dau de la ei: premierul României a anunțat cu mare fast că oferă fiecărui bătrân din România o masă pe zi, dar care costă doar 6 lei. Întrebare: voi ce mâncați de 6 lei? O să spuneți că este o glumă, dar nu este. Cam cât plătește Orban

 • CORONAVIRUS?

  Coronavirus astăzi la metrou? Nu este posibil. Orban: închide piețele, închide restaurantele… la metrou e un sindicat puternic, bravo lor.

 • DOAR PROMISIUNI. Nicușor Dan: ducem aparate de ventilație în 10 spitale Bucureștene. Deci nu au dus

  În cadrul unei conferințe de presă, una cu caracter electoral, primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a anunțat că în curând, nu astăzi, după alegeri, că atunci nu mai contează, 10 spitale se vor dota cu echipamente de ventilare: „10 spitale bucureștene vor beneficia de noi dotări și echipamente pentru a trata mai bine pacienții COVID-19, în

 • Tezaur monetar din epoca romană descoperit în Vrancea

  Cele 55 de monede, la prima vedere datează din sec I-II si probabil sunt din bronz. Mai multe detalii vor apare dupa restaurare. Tezaurul a fost descoperit de către Mihai Lupu, un pasionat de istorie din județul Vrancea. Acesta are mai multe descoperiri realizate până acum. Pasionat de istoria militară a primului război mondial, Mihai

 • Afișe în Londra prin care românii sunt făcuți HOȚI. Iohanis, Orban, Barna și Ciolacu tac

  În fața și în interiorul magazinelor Tesco din Marea Britanie au apărut mesaje în limba română, adică destinate românilor, cu mesajul următor: „AVERTISMENT PENTRU HOȚII DIN MAGAZINE”. Apoi urmează un mesaj detaliat scris integral în limba română. Românii din regat s-au simțit insultați și au cerut măsuri. Iohanis, Orban, Ciolacu și Barna tac, nu spun

 • Rudnițchi: PSD revine la manipulare și minciună.

  Constantin Rudnițchi critică atitudinea PSD și acuză partidul că revine la practicile ce l-au consacrat: manipulare și minciună. „PSD revine la vechile obiceiuri din campania electorală. Manipulare și minciună. Lansează în spațiul public mesaje înșelătoare și încearcă să-i prostească pe alegători. Se folosește de imaginea unor persoane cu notorietate în clipuri electorale și, mai grav,

 • PNL vrea tot, UDMR Cultura, USR Justiția, PMP Diaspora

  Patru partide pretind că vor face viitoarea guvernare, asta dacă vor reuși să obțină peste 50% din opțiunile de vot. La prima vedere PNL, USR, PMP și UDMR ar face la limită 50% și ar putea forma o majoritate popular europeană cu care să dea guvernul. Spunem că la limită deoarece ar trebui ca PNL

 • Comandă de partid: afișele AUR acoperite de sistem. BEC nu ia măsuri

  Comandă specială de la sistem ca afișele AUR să fie acoperite sau rupte. În toată România s-au afișat locații în care partidele sistemului, PSD-PNL-USR, au rupt afișele AUR sau au lipit noi afișe peste ele, ceea ce este ilegal. Aceste grave probleme au fost anunțate de oamenii de AUR din BEJ și BEC dar nici

 • Două trupuri – stăpân și sclav – dezgropate în ruinele vilei Pompei

  Arheologii au dezgropat rămășițele a doi bărbați – un stăpân și sclavul său – în vechiul oraș italian Pompei, aparent fugind de erupția muntelui Vezuviu în urmă cu aproape 2.000 de ani. Părți din cranii și oase ale bărbaților au fost găsite una lângă cealaltă în timpul excavării unei vile odată elegante, cu vedere panoramică

 • Putin spune că nu este pregătit să-l recunoască pe Biden ca câștigător al alegerilor din SUA

  Liderul rus Vladimir Putin a declarat duminică că va colabora cu oricine va deveni președintele SUA – dar nu va felicita un câștigător până când nu se vor epuiza toate căile legale sau până când unul dintre candidați va admite victoria celuilalt. „Vom lucra cu oricine are încrederea poporului american”, a spus Putin în timpul

 • Atacul unui rechin a dus în Australia la moartea unui om

  Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost ucis duminică într-un atac realizat de un rechin într-o destinație turistică populară din Australia de Vest. Atacul a avut loc în jurul orei 8:40, în timp ce victima făcea bodyboard la aproximativ 100 de metri de Cable Beach, lângă Broome, o destinație de vacanță de

 • Pro România nu este un partid nou, este PSD rebrenduit, cu traseiști din PSD

  PSD, împreună cu Pro România, stă destul de bine în intenția de vot, asta deși poartă mare parte din responsabilitatea ultimilor 30 de ani. PSD a găsit întotdeauna soluții pentru a forma o majoritate parlamentară sau pentru a se apropia de ea. De această dată partidul balama este Pro România, partid format numai din traseiști

 • Dumitru Focșa(AUR): Trebuie să punem Portul Constanța pe harta nodurilor comerciale importante

  Dumitru Focșa, candidat AUR – Constanța, de profesie navigator, a declarat că se va implica în rezolvarea problemei portului Constanța, un punct strategic pentru România. „Promit ca, în baza programul politic al alianței, să mă implic în rezolvarea problemei Portului Constanța, care a fost sub lupa Republicii Mazăre – primăria Constanța a vrut să pună

 • Ringo Dămureanu(AUR): Comunitățile rurale, lovite de indiferența actualei clase politice

  Ringo Dămureanu, candidat AUR (Dolj) susține că mare parte din comunitățile rurale au avut de suferit în ultimii 30 de ani din cauza indiferenței față de probleme cu care se confruntă, dar și din cauza baronilor locali. „Comunitățile rurale au fost crunt lovite în ultima perioadă. Fermele de subzistență au fost desființate, țăranii nu au

 • George Simion în Mureș: vom câștiga acest război(alegerile)

  George Simion a fost prezent în Mureș unde a vorbit cu membrii și simpatizanții AUR. El a susținut că AUR va câștiga bătălia electorală și că pentru prima dată după 1989 în parlament vor fi români tineri și patrioți: „Nu am nimic mai de preț decât cinstea, decât onoarea, decât speranțele a sute de mii