Judecătorii au respins Pelerinajul de Sfântul Apostol Andrei. Decizia poate fi atacată în recurs

Judecătorii au respins Pelerinajul de Sfântul Apostol Andrei. Decizia poate fi atacată în recurs

Magistrații Tribunalului Constanța au decis în această dimineață să respingă solicitarea Arhiepiscopiei Tomisului de a se suspenda hotărârea CJSU Constanța ce interzicea accesul la pelerinajul de Sfântul Andrei pentru persoanele ce nu au domiciliul ori reședința în apropierea peșterii Sf. Andrei, din județ, anunță Ziua de Constanța.

Hotărârea Tribunalului Constanța poate fi atacată în recurs, la Curtea de Apel Constanța.

Iată deciza oficială:

Declară nulă cererea de intervenție accesorie în interesul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța formulată de ASOCIAȚIA SOLIDARITATEA PENTRU LIBERTATEA DE CONȘTIINȚĂ, pentru lipsa semnăturii.

Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a pârâtului INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ DOBROGEA AL JUDEȚULUI CONSTANȚA și a inspectorului-șef Roșca Ionel, formulată de reclamanți.

Respinge, ca neîntemeiată, excepția lipsei dovezii calității de reprezentant legal a inspectorului șef al INSPECTORATULUI PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ DOBROGEA AL JUDEȚULUI CONSTANȚA, invocată de reclamanți.

Respinge, ca neîntemeiate, excepția lipsei dovezii calității de reprezentant legal a reprezentantului ARHIEPISCOPIEI TOMISULUI și excepția lipsei dovezii calității de reprezentant convențional a avocaților Ivanovici-Șoșoacă Diana, Căcescu Gheorghe Gabriel și Medeleanu Iulia-Adalmina, invocate de pârâtul INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ DOBROGEA AL JUDEȚULUI CONSTANȚA.

Respinge, ca neîntemeiată, excepția inadmisibilității acțiunii pentru lipsa parcurgerii procedurii prealabile, invocată de pârâții COMITETUL JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ CONSTANȚA, PREFECTURA JUDEȚULUI CONSTANȚA și PREFECTUL JUDEȚULUI CONSTANȚA.

Respinge, ca neîntemeiată, cererea de suspendare parțială a Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța nr. 72 din 10.11.2020 în ceea ce privește Anexa 1 punctele 2 teza I, 6 – 6.1, 6.2 raportat la punctul 5, punctul 13, în contradictoriu cu pârâții COMITETUL JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ CONSTANȚA, PREFECTURA JUDEȚULUI CONSTANȚA, PREFECTUL JUDEȚULUI CONSTANȚA și INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ DOBROGEA A JUDEȚULUI CONSTANȚA.

Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Constanța – Secția de Contencios Administrativ și Fiscal. Pronunțată astăzi, 25.11.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.


CHESTIUNEA ZILEI ÎPS Teodosie, la Radio România Antena Satelor: În Arhiepiscopia
Tomisului nu vom accepta închiderea bisericii, chiar dacă va fi ordin.
Nu mă tem, noi Îl luăm pe Dumnezeu aliat, noi trebuie să ținem Biserica
vie!

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

ȘTIRI ASEMĂNĂTOARE

În locul Registrului Auto Român va fi AMENAJAT un PARC

Felicia Ovanesian, city managerul Constanţei, a anunțat ca Registrul Auto Român Constanţa, de pe strada Eliberării, va fi mutat, iar în locul lui va fi amenajat un parc.„Facem un parc! Relocăm RAR-ul într-o zonă adecvată activității, reducem în consecința traficul, mai ales cel greu, absolut incompatibil cu zona locuințelor colective! Recuperăm terenul si il transformăm […]

Fake news made in Brașov: un medic de familie a murit după ce s-a vaccinat anti-COVID – Biz Brasov

Informația vehiculată pe o rețea de socializare potrivit căreia un medic de familie din județul Brașov „a decedat în urma vaccinului anticovid” este în totalitate falsă, după cum au precizat astăzi reprezentanții Prefecturii Brașov. „Acest fake-news se adaugă altor informații false, imprecise, inexacte sau înșelătoare, care au drept scop crearea unei stări emoționale negative față […]

„U“ Craiova – Sepsi 0-0 | Andrei Ivan: „Altul ar fi fost rezultatul dacă terenul era bun“ – GdS Sport

Atacantul formației Universitatea Craiova, Andrei Ivan, a fost dezamăgit de rezultatul meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe, considerând că suprafața de joc a influențat enorm evoluția alb-albaștrilor. „A fost 0-0, dar am jucat și pe un teren foarte greu. Prima repriză a fost zăpadă pe teren, se oprea mingea, nu puteam să pasăm. Noi suntem o […]

In preajma revolutiei

Mircea Radu IACOBAN Să vezi şi să nu crezi! de Mircea Radu IACOBAN(citeşte alte articole de la acelaşi autor)Astăzi îl aniversăm pe Eminescu. Fără acutele festivismelor găunoase, poate chiar cu excesivă reținere, sesizabilă mai ales în programele televiziunilor cu discretă contribuție în celebrarea „Zilei culturii naționale”. Cu Covid, fără Covid, 15 ianuarie rămâne ziua nașterii […]