Dolj: Minor arestat pentru furturi din locuință – GAZETA de SUD

Dolj: Minor arestat pentru furturi din locuință – GAZETA de SUD

Un minor de 15 ani, din Sadova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt din locuință.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bechet au reținut pentru 24 de ore persoana în cauză, stabilindu-se faptul că acesta ar fi pătruns fără drept în mai multe locuințe din Sadova, de unde ar fi sustras diverse bunuri de uz gospodăresc și casnic.

Astfel, în baza probatoriului administrat în acest caz, minorul a fost prezentat unității de parchet și apoi instanței de judecată, care a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

S-a ridicat carantina în Chinteni. “Nu vă apucați de petreceri private!”

S-a ridicat carantina în Chinteni. “Nu vă apucați de petreceri private!”

Comuna Chinteni a ieșit din carantină începând cu ora 17:00 a zilei de sâmbătă. Totuși, primarul Lucia Suciu îi avertizează pe cetățeni să mențină măsurile de protecție sanitară. „Vă informăm că, în urma analizelor efectuate de către toți factorii abilitați, azi, 28.11.2020, începând cu ora 17:00, se va ridica măsura carantinei zonale instituite la nivelul […]