Apple a început deja testarea primului iPhone pliabil. Când va fi lansat telefonul

Apple a început deja testarea primului iPhone pliabil. Când va fi lansat telefonul

Presa din China anunță că Foxconn, partenerul care se ocupă de asamblarea telefoanelor produse de Apple, a început deja să primească primele modele de iPhone pliabil, pentru testare.

Printre cele mai importante teste care se fac acum sunt cele pentru ecran: Apple vrea să știe dacă trebuie să folosească display OLED sau Micro-LED pentru ecranul pliabil.

Tipul de ecran ales va determina prețul telefonului, dar și metoda de asamblare care va fi folosită, scrie Economic Daily News.

Totodată, Foxconn va testa și componentele pliabile (balamaua), prin 100.000 de teste care presupun închiderea și deschiderea.

În comparație, testele realizate pentru o balama de laptop presupun numai 20.000-30.000 de cicluri de închidere și deschidere.

Deocamdată nu au apărut detalii despre aspectul primului iPhone pliabil, dar este foarte posibil ca ecranul să fie realizat de Samsung.

Potrivit zvonurilor lansate de expertul Jon Prosser, telefonul pliabil la care lucrează Apple va avea două ecrane unite printr-o balama, nu un singur ecran, cum este Samsung Galaxy Fold. Telefonul va avea margini rotunjite, din oțel, la fel ca iPhone 11.

Primul iPhone pliabil ar putea fi lansat în septembrie 2022, dar nu există deocamdată nici o garanție în acest sens.

Sursa foto: MacRumors


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

A fost identificat un nanocorp care ar putea preveni infectarea cu SARS-CoV-2

A fost identificat un nanocorp care ar putea preveni infectarea cu SARS-CoV-2

Noi cercetări sugerează că un fragment de anticorp („nanocorp”) poate neutraliza SARS-CoV-2. Autorii studiului¹ spun, de asemenea, că este posibil ca acest nanocorp să fie produs ieftin și la scară largă, acesta devenind astfel un candidat promițător în prevenirea infecției cu SARS-CoV-2. Pe de o parte, multe echipe de cercetători lucrează la dezvoltarea unui vaccin […]