Samsung renunță la o serie populară de gadgeturi! Modelul care nu va mai exista de anul viitor

Samsung renunță la o serie populară de gadgeturi! Modelul care nu va mai exista de anul viitor

Zvonurile privind schimbarea radicală pregătită de Samsung devin tot mai numeroase.

Potrivit mai multor specialiști recunoscuți pentru accesul lor informații exclusive, printre care Max Weibnach și Ice Universe, Samsung va renunța, începând cu anul 2021, la seria Galaxy Note.

Prin urmare, anul acesta am putut vedea ultimul phablet din această gamă foarte apreciată. De anul viitor, nu vor mai fi lansate gadgeturi din serie Galaxy Note, dar Samsung nu va renunța la ideea de phablet.

Astfel, potrivit lui Ice Universe, citat de GSM Arena, în 2021 faimosul stylus S Pen va fi introdus pe modelele din seria Galaxy S21.

Îl vom regăsi cu siguranță pe modelul Galaxy S21 Ultra, dar este posibil să fie inclus și pe două dintre modelele S21, S21+ și S21 FE.

O altă serie de gadgeturi care ar putea beneficia de S Pen este Galaxy Z, cu următoarele sale modele pliabile: Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 și Z Fold FE.

Prin urmare, dacă S Pen va fi introdus pe aceste noi modele, decizia Samsung de a renunța la seria Galaxy Note este cât se poate de firească.


 


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

Cum poți relua alăptarea dacă regreți că ai întrerupt-o

Cum poți relua alăptarea dacă regreți că ai întrerupt-o

Poate că ai avut un început mai dificil cu alăptarea, lucru care este perfect normal, și ai decis să întrerupi procesul, dar asta nu înseamnă că nu poți relua. Motivele pentru care unele mame renunță la alăptat sunt multiple, uneori chiar și împotriva dorinței lor (de exemplu, atunci când copilul este separat temporar de mamă […]