Apar primele probleme la noile modele iPhone 12! Ce nu pot face utilizatorii

Apar primele probleme la noile modele iPhone 12! Ce nu pot face utilizatorii

Mai mulți utilizatori care au cumpărat noile modele iPhone 12 se plâng de anumite probleme la aplicația Messages.

Pe forumul de suport al Apple au apărut postări în care utilizatorii relatează problemele pe care le au deja cu noile telefoane.

Spre exemplu, o persoană susține că nu poate vede toate mesajele primite pe grupurile de chat în care este inclusă, scrie Phone Arena.

Mai mult, utilizatorul declară că nu a putut rezolva această problemă, deși a parcurs toți pașii necesari, recomandați de specialiștii Apple.

Probleme similare au fost semnalate și de alte persoane pe forum: mesajele text trimise pe grupurile de chat nu pot fi văzute, iar în unele cazuri nu este posibilă nici comunicarea prin SMS de la o persoană la alta.

Oricare ar fi cauza erorii, aceasta apare numai la noile modele iPhone 12 și a fost observată indiferent care este furnizorul de telefonie mobilă.

Apple nu a publicat deocamdată o declarație pe această temă, dar probabil că va rezolva acest bug printr-un update de software, în viitorul apropiat.


 


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

Cum poți relua alăptarea dacă regreți că ai întrerupt-o

Cum poți relua alăptarea dacă regreți că ai întrerupt-o

Poate că ai avut un început mai dificil cu alăptarea, lucru care este perfect normal, și ai decis să întrerupi procesul, dar asta nu înseamnă că nu poți relua. Motivele pentru care unele mame renunță la alăptat sunt multiple, uneori chiar și împotriva dorinței lor (de exemplu, atunci când copilul este separat temporar de mamă […]