Rudy Giuliani: „Alegerile vor fi răsturnate în favoarea lui Trump. Avem dovada că milioane de voturi au fost furate”

Rudy Giuliani: „Alegerile vor fi răsturnate în favoarea lui Trump. Avem dovada că milioane de voturi au fost furate”

Rudolph Giuliani, avocatul președintelui Donald Trump, a insistat duminică asupra faptului că alegerile vor fi „răsturnate” și că are „dovada” că „mașinile viciate” au furat milioane de voturi pro-Trump, scrie EVZ.

Într-un interviu acordat Fox News, la emisiunea „Sunday Morning Futures” realizată de Maria Bartiromo, fostul primar al orașului New York, desemnat recent să conducă toate operațiunile juridice post-electorale, a declarat că președintele a câștigat de fapt în statele-cheie unde Biden a fost declarat câștigător.

„În fiecare dintre aceste state, avem voturi ilegale mai mult decât suficiente deja documentate pentru a răsturna rezultatul alegerilor”, a declarat Giuliani.„Nu au permis observatorilor Republicani să supravegheze votul prin corespondență. Acest lucru face votul prin poștă total nevalid.”

Avocatul lui Trump a afirmat că echipa sa are suficiente declarații sub jurământ din partea martorilor care au asistat la fraudă, pentru a anula sute de mii de voturi pentru Biden.Avem suficiente declarații sub jurământ de la persoane care au fost împiedicate să observe procesul de numărare a voturilor, așa că în fiecare dintre aceste state unde a pierdut cu o diferență mică, a câștigat de fapt, probabil cu o diferență de 2-3%”, a spus Giuliani.

Însă acuzațiile principale vizează sistemul de numărare a voturilor Dominion, o companie canadiană de softuri care a furnizat mașinile folosite în 28 de state.

Giuliani a insistat că are dovada fraudei, dar că nu o poate prezenta încă.

„Avem dovada despre mașinile viciate pe care nu o pot dezvălui deocamdată… Acest lucru trebuie examinat, Maria, dincolo de aceste alegeri despre care cred că vor fi răsturnate.”

Sidney Powell, un alt avocat al echipei Trump 2020, i-a declarat și el lui Bartiromo că Trump a câștigat „la o diferență de milioane de voturi”.

„Președintele Trump a câștigat nu cu sute de mii de voturi, ci cu milioane de voturi care au fost schimbate de acest software, care a fost creat special pentru acest scop”, a spus Powell despre Dominion.

„Avem atâtea dovezi, încât parcă au curs pe un furtun de pompieri.”

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Releated

Un business nou lansat se poate promova prin Google Ads ©

Un business nou lansat se poate promova prin Google Ads ©

Daca detii un site cu care nu reusesti sa atragi trafic, cu siguranta pot exista nenumarate cauze, dar, in acelasi timp, exista si diferite masuri care se pot lua in acest sens. Cu asta ne ajuta agentia ClickBrainiacs care se ocupa de campanii Google Ads performante. Fiecare business cauta diferite modalitati de promovare, care sa […]