Tragedia de la Piatra Neamț este un semnal de alarmă pentru noi toți – CURIERUL ROMÂNESC

Tragedia de la Piatra Neamț este un semnal de alarmă pentru noi toți – CURIERUL ROMÂNESC

România este condusă de politruci, de oameni incompetenți ajunși în funcție cheie, iar acest lucru are consecințe grave pentru noi toți. Tragediile de la Colectiv și de la spitatul din Piatra Neamț arată că sistemul de sănătate este în agonie – un semnal pentru noi toți că așa nu se mai poate, a scris George Simion, liderul partidului extraparlamentar AUR pe pagina sa de Facebook.

„Imaginile de la spitalul din Piatra Neamț deschid o rană adâncă, necicatrizată, care ne bântuie de atâția ani. La terapie intensivă nu trebuie să se întâmple niciodată așa ceva pentru că acolo cei mai mulți oameni nu se pot mișca, nu se pot salva singuri. E locul unde nu vrem să ajungem niciunul dintre noi. Nici cu Covid, nici pentru alte probleme. Cine e de vină?”, întreabă George Simion.

„Am avut 8 manageri în ultimul an la Spitalul Județean din Piatra Neamț. PSD și PNL s-au luat la întrecere pentru a pune omul care răspunde mai prompt la comanda partidului și acum se întrec în a pasa vina de la unii la alții. Guvernul a numit un antreprenor de pompe funebre să conducă spitalul morții.Problema e aceeași. România e condusă de sus până jos de incompetenți puși de politruci să conducă instituții. Fără concurs, fără niciun criteriu de performanță. Carnetul de partid e singurul criteriu pentru a fi șef de spital, la poliție sau la ITM. O tragedie care se poate repeta oricând și oriunde, în orice spital”, a precizat Simion.

„Nu ne vom vindeca până nu vom pune la punct un sistem în care să funcționeze prin performanță, condus de profesioniști.Tragediile se folosesc mereu pentru profit politic și nu e bine dar mai rău ne va fi dacă tăcem.E România lor și va fi a lor dacă îi vom lăsa! Mesajul meu este unul clar. Schimbarea în bine vine de la oamenii buni și e făcută de fiecare dintre noi. În această duminică ne vom ruga pentru cei plecați și apoi vom da semnalul că așa nu se mai poate. Împreună vom izbândi!, a mai spus liderul AUR.

 » Citește întreg articolul pe Curierul Românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

Liceul Tehnologic ”Cezar Nicolau”, din nou pe harta Europei, la cel mai înalt nivel Erasmus! – Jurnalul de Ilfov

Liceul Tehnologic ”Cezar Nicolau”, din nou pe harta Europei, la cel mai înalt nivel Erasmus! – Jurnalul de Ilfov

⬤ O fundație din România, un liceu tehnologic și o companie de construcții sunt membri ai Platformei Europene pentru Ecologizare Urbană Alături de parteneri din Danemarca, Olanda, Finlanda, Spania și Cehia, din Platforma Europeană pentru Ecologizare Urbană vor face parte și Fundația WorldSkills România, Liceul Tehnologic ”Cezar Nicolau”, din Brănești, precum și compania Terano Construct. […]

Iaşi – două recorduri mondiale oficiale. Sarmalele și perele ne-au făcut celebri în lume

Iaşi – două recorduri mondiale oficiale. Sarmalele și perele ne-au făcut celebri în lume

Două recorduri mondiale au fost recent atribuite Iaşului de către cunoscuta asociaţie internaţională „World Record Academy”. Este vorba de cel mai vechi pom fructifer aflat încă pe rod, precum şi de cele mai multe sarmale servite vreodată în lume. În primul caz, pomul avut în vedere este „Părul lui Sticea” din comuna ieşeană Ciohorăni, vechi […]