Dosar penal pentru că a folosit drona la o înmormântare – GAZETA de SUD

Dosar penal pentru că a folosit drona la o înmormântare – GAZETA de SUD

Polițiștii din Scornicești, sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul de Acțiuni Speciale, în timp ce efectuau activități privind modul de respectare a măsurilor impuse de starea de alertă, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în zona comunei Colonești, un bărbat de 35 de ani din municipiul Pitești, a ridicat de la sol o dronă, cu scopul de a capta imagini de la o slujbă religioasă privind înhumarea unei persoane.

Fără certificat şi autorizaţie = dosar penal

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, bărbatul nu posedă un certificat de înmatriculare sau identificare pentru dronă şi nici autorizaţie de navigabilitate.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de exploatarea unei aeronave fără ca aceasta să posede certificatul de înmatriculare sau identificare şi exploatarea unei aeronave fără ca aceasta să posede certificatul de navigabilitate sau documente echivalente , conform prevederilor Codului Aerian, urmând ca documentele întocmite să fie înaintate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. De asemenea, drona a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor“, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

Un business nou lansat se poate promova prin Google Ads ©

Un business nou lansat se poate promova prin Google Ads ©

Daca detii un site cu care nu reusesti sa atragi trafic, cu siguranta pot exista nenumarate cauze, dar, in acelasi timp, exista si diferite masuri care se pot lua in acest sens. Cu asta ne ajuta agentia ClickBrainiacs care se ocupa de campanii Google Ads performante. Fiecare business cauta diferite modalitati de promovare, care sa […]