Million MAGA March: Americanii se adună în Piața Libertății din Washington pentru Trump. “Cât voi fi eu președinte țara asta nu va mai intra niciodată în carantină”

Million MAGA March: Americanii se adună în Piața Libertății din Washington pentru Trump. “Cât voi fi eu președinte țara asta nu va mai intra niciodată în carantină”

Sute de mii de susținătorii ai lui Donald Trump sunt așteptați azi la
Washington DC în Piața Libertății cu un marș spre Curtea Supremă a SUA, la orele 14.00, ora locală (21.00, ora României), în semn de susținere a acuzațiilor de
fraudă electorală lansate cu numeroase probe de președintele american de dreapta. Million MAGA March – Marșul de un milion al Make America Great Again se va susține în ciuda cârâielilor primarului democrat al Capitalei Americii, Muriel Bowser, care a declarat că participanții veniți din țară, în special din sud, vor trebui testați și înainte și după marș, conform Breitbart.

Președintele american, care a susținut ieri prima sa conferință de
presă de după alegeri, a anunțat pe rețelele sociale că va fi și el
prezent pentru a le mulțumi susținătorilor săi.  

Manifestația americanilor liberi nu va fi lipsită de provocările contramanifestanților de extremă stânga, posibil violent, de la gherilele BLM la mișcările comunistoide. În imaginea de mai jos puteți vedea membri ai Partidului Comunist din SUA la una din recentele demonstrații pro-Biden.

În acest timp Christiane Amanpour de la CNN l-a comparat pe Trump cu Hitler asemănând mandatul lui cu o “Noapte de Cristal” a Americii.

La conferința de presă de ieri, dedicată contracarării acțiunilor propagandiste ale contracandidatului său, Joe Biden, Trump s-a axat pe stadiul pandemiei și a remediilor care pot fi aduse în situația actuală. Trump s-a exprimat categoric împotriva măsurilor propuse de echipa Biden, respectiv a carantinării totale a Americii între 4 și 6 săptămâni, după cum a transmis Breitbart.

“Cât voi fi eu președinte țara nu va mai intra niciodată în carantină. Carantina a costat vieți și a produs foarte multe probleme. Soluția nu poate fi mai gravă decât problema, am spus-o de multe ori. E oribil tot ce s-a întâmplat pe perioada carantinei. Lucruri teribile. Deci această Administrația nu va opta niciodată, în nici o circumstanță, pentru carantină. Vom fi foarte vigilenți și cer americanilor să rămână vigilenți, în special în această perioadă, când se răcește vremea și oamenii se pot întălni în aer liber.”, a declarat Donald Trump, între altele. Video BBC:

Vom reveni cu detalii!

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Releated

COVID-19: Peste 2.300 de persoane, verificate de polițiștii constănțeni, în ultimele 24 de ore

COVID-19: Peste 2.300 de persoane, verificate de polițiștii constănțeni, în ultimele 24 de ore

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României. În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 352 de […]

Klaus Iohannis: Vaccinarea populației în masă va începe în primăvară

Klaus Iohannis: Vaccinarea populației în masă va începe în primăvară

Președintele Klaus Iohannis a precizat, duminică, după o vizită la call-centerul DSP București de la Arena Națională, că vaccinarea în masă va începe abia în primăvară, în România. ”În prima linie intră personalul medical, persoanele care au boli despre care știm că agravează această boală provocată de noul coronavirus și personalul esențial. Doar în tranșa a […]