Primăria Constanța CHESTIONEAZĂ cetățenii cu privire la calitatea serviciilor oferite

Primăria Constanța CHESTIONEAZĂ cetățenii cu privire la calitatea serviciilor oferite

Pentru a îmbunătăţi relaţia cu constănțenii și pentru o evaluare cât mai obiectivă a serviciilor publice, Primăria Municipiului Constanța a lansat miercuri un chestionar pentru măsurarea gradului de satisfacție a cetățenilor cu privire la calitatea serviciilor oferite.

Acesta poate fi completat accesând link-ul: AICI

Părerea constănțenilor poate fi înregistrată în cadrul chestionarului până la data de 31.12.2020.

M.P.

00imbunatatirea serviciilor(12 noi 13:29)

Cind intentionezi sa dai o autorizatie de construire cu incalcarea prevederilor legale este mai bine ca vecinii afectati sa i arunci la marginea orasului.De ce sa i chinuii prin justitie si prin spitale.Daca am introdus asomarea la animale ,atunci omul de ce este chinuit A se vedea cite autorizari au fost anulate de instante..Raul cu stampila e cel mai groaznic.

15Raspuns(12 noi 09:28)

Cel mai urat si jegos oras din lume. Fara locuri de munca, avand litoralul si portul. Faceti curatenie, faceti curatenie, atat ne dorim. E bine asa, ati inteles???

016Babu(11 noi 17:49)

Dupa ce ca orasul arata ca un jeg ma mai si intreaba….mai cetatene…iti place jegul si mocirla in care stai ? Da ce sunt masochist ? Cat tupeu….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

CONSTANȚA. Jandarmeria a amendat AUR-ul lui George Simion pentru că așa au vrut reporterii Antena3

Prezenți ieri la Constanța în susținerea avocatului Diana Șoșoacă, membrii AUR Constanța au fost amendați de către Jandarmeria Română. Abuzul a fost comis la instigarea unui reporter Antena 3, deranjat de faptul că în apropierea tribunalului se aflau români patrioți cu steagul tricolor. Cei prezenți era în desfășurarea unei acțiuni electorale de informare, fapt permis […]

Centru modern pentru diagnosticarea cancerului la Spitalul Judeţean Galați – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Centru modern pentru diagnosticarea cancerului la Spitalul Judeţean Galați – Monitorul de Galati – Ziar print si online

La Spitalul Judeţean Galați se amenajează un centru modern pentru diagnosticarea cancerului, a anunțat astăzi, miercuri, 25 noiembrie 2020, Consiliul Județean (CJ) Galați. Astfel, în curtea interioară a Ambulatoriului de Specialitate se construieşte un spaţiu medical nou, unde va fi montat un PET CT. Este vorba despre un echipament medical de ultimă generaţie care depistează […]