Accident spectaculos: Un tren a fost oprit de la prăbușire de o sculptură imensă

Accident spectaculos: Un tren a fost oprit de la prăbușire de o sculptură imensă

Un accident spectaculos în care a fost implicat un tren s-a produs, duminică noapte, într-o stație de metrou de lângă Rotterdam. Conductorul a scăpat ca prin minune după ce trenul care deraiase a fost oprit de la prăbușire de coada unei balene imense.

CITEȘTE ȘI: Alertă în Timișoara în urma unui apel care anunța o bombă la fabrica de anvelope Continental

Trenul a deraiat și a trecut de bariera stației, riscând să cadă în apă, de la o înălțime de zece metri.

Norocul a făcut ca trenul să fie oprit de coada unei balene, o sculptură imensă denumită ”Whale Tails”.

Din fericire, în tren se afla doar conductorul, care s-a ales cu o sperietură zdravănă. Deși trenul a rămas suspendat mai mult timp în aer, acesta a reușit să iasă singur din locomotivă, fiind transportat la spital pentru un control de rutină.

Sculptura ”Whale Tails” a fost ridicată în 2002 de arhitectul Maarten Struijs, este confecționată din fier și are orma unei cozi de balenă în mărime naturală . Întâmplarea l-a șocat inclusiv pe artist, care s-a arătat deosebit de surprins că structura a rezistat greutății trenului, notează BBC. 

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

COVID-19: Peste 2.300 de persoane, verificate de polițiștii constănțeni, în ultimele 24 de ore

COVID-19: Peste 2.300 de persoane, verificate de polițiștii constănțeni, în ultimele 24 de ore

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României. În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 352 de […]

Klaus Iohannis: Vaccinarea populației în masă va începe în primăvară

Klaus Iohannis: Vaccinarea populației în masă va începe în primăvară

Președintele Klaus Iohannis a precizat, duminică, după o vizită la call-centerul DSP București de la Arena Națională, că vaccinarea în masă va începe abia în primăvară, în România. ”În prima linie intră personalul medical, persoanele care au boli despre care știm că agravează această boală provocată de noul coronavirus și personalul esențial. Doar în tranșa a […]