ZIUA CEA MAI LUNGĂ. FOX NEWS L-A TRĂDAT PE TRUMP. Bătălia de la Michigan! Echipa lui Trump intentează primele procese: cere să fie oprită numărarea voturilor. Biden iese cu discurs de învingător, dar împăciuitor, de Moș Tăgârță

ZIUA CEA MAI LUNGĂ. FOX NEWS L-A TRĂDAT PE TRUMP. Bătălia de la Michigan! Echipa lui Trump intentează primele procese: cere să fie oprită numărarea voturilor. Biden iese cu discurs de învingător, dar împăciuitor, de Moș Tăgârță

ACTUALIZARE 00:30 Fox News l-a trădat pe Donald Trump. Deși Echipa Trump a sesizat miercuri justiția pentru a cere oprirea procesului de numărare a voturilor în statul Michigan, Fox News a ales să-l prezinte deja câștigător pe Joe Biden în acest stat și, prin urmare, învingător al alegerilor prezidențiale, pentru că cei 6 electori de care ar mai avea nevoie sunt asigurați de Nevada. Practic, așa cum le place celor din lumea ocultă a statelor paralele, se dorește să i se servească lui Trump înfrîngerea pe tavă cu fix cifra necesară: 270 de electori.Spre deosebire de Fox, Breitbart menține și acum harta cu statele contestate de Trump într-o zonă gri, incertă și consideră că în continuare bătălia se duce între cei doi în statele Michigan, Wisconsin, Pennsylvania, Georgia, Arizona și Nevada. Iată harta trădătoare:

ACTUALIZARE 24:00 Într-o conferință de presă susținută în Philadelphia de fiului lui Donald Trump, Eric, fiica sa, Lara, și avocatul Rudy Giuiliani, Rchipa Trump a anunțat că a introdus acțiune în instanță sub acuzația de fraudă. Ei acuză că observatorii Echipei Trump nu au fost lăsați să urmărească procesul electoral, au fost ținuți la distanță mare, după un gard, pentru a nu putea vedea ce se întâmplă cu voturile, inclusiv cele venite prin corespondență. Giuliani afirm[ cVideo:

ACTUALIZARE 23:00 Echipa de campanie  a lui Donald Trump a anunțat că a intentat un proces în Michigan, cerând statului să oprească numărătoarea până când va primi „acces semnificativ” pentru a observa deschiderea buletinelor de vot și procesul de numărare.

Biden a câștigat statul Wisconsin și a ieșit cu un discurs de învingător deși susține că nu declară încă victoria. La sfaturile psihologlilor echipei de campanie Biden a luat un rolul împăciuitor, de Moș Tăgârță. Video:

Biden a declarat că „este timpul să lăsăm în urmă retorica dură a campaniei” și să scădem temperatura electorală, să ne reunim ca națiune. Biden a mai declarat „că trebuie să încetăm să ne tratăm reciproc ca inamici”.

Nu sunt  aici pentru a declara victoria, a spus Biden, adaugănd că el și Kamala Harris vor fi declarați câștigători atunci când votul se va fi terminat.  Candidatul democrat a adăugat că a obținut cele mai multe voturi prezidențiale din istoria SUA.

ACTUALIZARE 21:00 Echipa de campanie electorală a lui Joe Biden se pregătește să revendice victoria imediat ce va calcula că a depășit pragul de 270 de voturi în Colegiul electoral federal.

“Noi am spus mereu că obiectivul este să obținem cele 270 de voturi și suntem foarte încrezători că, după numărarea voturilor, rezultatul va fi peste 270 de voturi. Așa se câștigă scrutinul prezidențial“, a declarat Anita Dunn, consilier politic al lui Joe Biden. Întrebată dacă Joe Biden va revendica victoria chiar dacă nu vor fi confirmate rezultatele în toate statele, Anita Dunn a răspuns: “Dacă ne vom simți confortabili că avem 270 de voturi, da”.

La rândul său,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Releated

66 de MORȚI de COVID, într-o săptămână, la Constanța

66 de MORȚI de COVID, într-o săptămână, la Constanța

66 de constănțeni au decedat în săptămâna 16 – 22 noiembrie, la Constanța, din cauza coronavirusului. Dintre acestea, doar două persoane nu au avut comorbidități. Printre cele mai întâlnite afecţiuni care, împreună cu coronavirusul, au cauzat decesul se numără hipertensiunea arterială, diabetul zaharat, obezitatea, insuficienţa cardiacă şi insuficienţa respiratorie. În ultima perioadă, în România a […]

COVID-19 – Marea Britanie impune noi reguli de carantinare pentru persoanele care sosesc în țară

COVID-19 – Marea Britanie impune noi reguli de carantinare pentru persoanele care sosesc în țară

Marea Britanie impune noi reguli de carantinare pentru persoanele care sosesc în țară: călătorii pot părăsi carantina obligatorie mai repede, dacă prezintă un test COVID-19 negativ. Testul se plătește și se poate face cel mai devreme la cinci zile de la intrarea în țară, notează BBC, conform stiripesurse.ro. Noua regulă va intra în vigoare pe […]