Iohannis dă vina pe PSD pentru dezastrul din sănătate… dar el conduce de 6 ani

Iohannis dă vina pe PSD pentru dezastrul din sănătate… dar el conduce de 6 ani

Președintele României se află la al doilea mandat al său și se află de aproape 6 ani la conducerea țării.

Dar astăzi el este ca în prima zi și o va repeta până în ultima: alții sunt de vină.

În doar 6 ani China a construit 78 000 kM de autostradă, deci nu putem spune dacă este mult timp, dar cu siguranță nu este puțin.

Întrebat de un jurnalist de ce România are un număr așa mare de morți de covid Klaus Iohannis a arătat precum cei mici cu mâna spre un alt partid politic care nici nu dorim să îl menționăm.

”Explicaţiile se găsesc fără a fi mare specialist, în trecutul nostru mai recent, adică din ultimii 30 de ani. Nu vreau să fac acum din asta o polemică politică, dar ştiţi că în majoritatea… cred chiar publicaţia dumneavoastră a făcut un calcul, din ultimii 30 de ani, 20 şi ceva de ani România a fost condusă de PSD, care a avut o politică în domeniul sanitar proastă, foarte proastă. Asta e o realitate. Drept pentru care sănătatea publică, deci sănătatea noastră, a românilor, nu este la un nivel bun. La foarte mulţi parametri de sănătate publică suntem în coada clasamentului. Este trist, dar este adevărat”,  a concis președintele.

Dar câtă nesimțire să cuprinzi să spui practic că de 6 ani conduci degeaba România. Mai mult de atât, președintele sare ușor peste epoca Băsescu PDL, zona din care cei mai corupți politicieni din România au trecut la PNL.

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro

Releated

George Simion de la AUR: sondajele arată foarte bine. Datorită AUR Iohanis nu își va putea face guvern

George Simion de la AUR: sondajele arată foarte bine. Datorită AUR Iohanis nu își va putea face guvern

În cadrul unei intervenții făcută în Live marți după amiaza, George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor, AUR, a declarat că au fost realizate sondaje de opinie care cuprind și partidul patrioților români și că sistemul s-a speriat: vor intra în parlament. Imediat după ce au aflat rezultatele din acest weekend, partidele parlamentare au și […]