VICTIMA TENTATIVEI de OMOR din zona ICIL ar putea AJUNGE la ÎNCHISOARE!

VICTIMA TENTATIVEI de OMOR din zona ICIL ar putea AJUNGE la ÎNCHISOARE!

Individul care a fost înjunghiat, în martie, în zona Kaufland, s-ar putea să ajungă la închisoare. Acesta a fost condamnat într-un dosar în care era trimis în judecată din data de 1.07.2020, pentru furt. A primit 3 ani și 6 luni cu executare, el fiind cunoscut cu antecedente penale. Alături de el, cu 1 an și 10 luni de închisoare în regim de detenție s-a ales Andreea Anitei. Decizia Judecătoriei Constanța nu a fost definitivă, urmând, să se judece apelul. Termenul a fost fixat pe 03.12.2020.

Claudiu Cuțarof este cunoscut cu antecedente penale, el fiind cercetat, inclusiv condamnat în trecut, în dosare de furt și tâlhărie. De data aceasta este vorba despre un dosar în care a fost trimis în judecată pentru furt, în iulie 2020, alături de Andreea Anitei. Ambii au furat din magazinul Kaufland mai multe pachete cu cafea și carne. Ambii și-au recunoscut faptele și, având în vedere că mai aveau pe numele lor condamnări, cu suspendare, de data aceasta magistrații Judecătoriei Constanța au decis, pe 1 octombrie, că este necesar să execute pedepse în regim de detenție. Însă decizia nu este definitivă, astfel că se va judeca apelul.

Cuțarof, victima unei tentative de omor

Amintim că o intervenție de urgență a avut loc în seara de luni, 2 martie, în zona ICIL din municipiul Constanța! La fața locului au intervenit cadrele medicale și oamenii legii, fiind vorba de o persoană înjunghiată.

Martorii susțin că au fost găsite urme de sânge încă din zona Spitalului de Boli Infecțioase și până în fața magazinului Kaufland, acolo unde a fost găsită victima, care stătea pe bordură. ”În zona ICIL a fost direcționată și s-a deplasat de urgență o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD C. Aceasta a preluat un bărbat de aproximativ de 26 de ani, cu multiple plăgi în zona spatelui. A fost transportat la spital, conștient”, potrivit militarilor din cadrul ISU Dobrogea. Oamenii legii au declanșat cercetările imediat. La scurt timp a fost prins făptașul. Este vorba de niște neînțelegeri între părți, care se cunoșteau.

Citește și:

A fost PRINS autorul ÎNJUNGHIERII din zona Kaufland! Motivul este HALUCINANT!

CUŢITARUL din zona ICIL, CONDAMNAT pentru TENTATIVĂ de OMOR!

Liliana IONIȚĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

Lista țărilor din „zona galbenă”. Carantină 14 zile dacă vii din aceste țări (4 decembrie)

Lista țărilor din „zona galbenă”. Carantină 14 zile dacă vii din aceste țări (4 decembrie)

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista țărilor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Persoanele care intră pe teritoriul României întorcându-se din aceste ţări trebuie stea timp de 14 zile în izolare la domiciliu sau în carantină. Mai jos, țările și zonele cu risc epidemiologic ridicat: Lista tarilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform […]