Polițiștii germani, revoltați. Ce au descoperit în mașina unui român implicat într-o cursă ilegală

Polițiștii germani, revoltați. Ce au descoperit în mașina unui român implicat într-o cursă ilegală

Doi tineri din România, de 21 și 23 de ani, surprinși de polițiștii din Dortmund în timpul unei curse ilegale pe străzile din oraș, sunt cercetați penal, iar mașinile și telefoane mobile le-au fost confiscate. Însă polițiștii au făcut în mașina unuia dintre ei o descoperire care i-a revoltat.

Cei doi români au fost depistați în timp ce goneau cu o viteză de peste 180 km/ oră pe un traseu din Dortmund unde se organizează des curse ilegale de mașini, potrivit presei germane.

Tinerii conduceau două autoturisme Audi și Peugeot și, potrivit polițiștilor, pe bancheta din spate a unuia din autoturisme se afla un copil de doar 2 ani, împreună cu părinții – un cuplu tânăr, din câte se pare tot români. Ofițerii spun că, la viteza cu care conduceau cei doi, un accident se putea produce în orice moment, situație în care viața copilului ar fi fost în pericol.

Polițiștii au confiscat mașinile celor doi români, unul din ei a plătit și o amendă de 700 de euro, și le-au întocmit dosare penale, întrucât participarea la curse ilegale este o infracțiune în Germania. Cei doi șoferi așteaptă acum o investigație preliminară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

Restricţii de Sărbători: lockdown extins în Europa

Restricţii de Sărbători: lockdown extins în Europa

Angela Merkel a dorit să pună în practică măsuri mai dure pentru a limita răspândirea pandemiei, dar nu a reuşit din cauza opoziţiei landurilor. Restaurantele, barurile şi alte locuri publice din Germania au fost închise de la începutul lunii noiembrie. Restricţii de Sărbători. Cancelarul german Angela Merkel şi vicecancelarul Olaf Scholz, ministru al finanţelor, i-au […]