Expertii financiari: pandemia va creste cererea de proprietati rezidentiale

Expertii financiari: pandemia va creste cererea de proprietati rezidentiale

Pandemia de coronavirus a indus o mare nesiguranță în ce privește viitorul economiei globale, mai ales din cauză că nu poate fi anticipată nici durata ei, nici amplitudinea măsurilor și a restricțiilor pe care guvernele vor trebui să le adopte.

Previziunile specialiștilor sunt, în consecință, foarte prudente in toate țările europene.

Pentru România este anticipată deprecierea monedei naționalem după cum estimează 96% dintre participanții la cel mai recent sondaj realizat de Asociația CFA Romania (Asociația Experților Financiari Certificați).

Valoarea medie a anticipațiilor pentru orizontul de 6 luni este de 4,9284 lei/euro, în timp ce pentru orizontul de 12 luni valoarea medie a cursului anticipat este de 4,9996 lei/euro.

 » Sursa: www.arenaconstruct.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

Mai multe autorizatii pentru construirea de cladiri rezidentiale

Mai multe autorizatii pentru construirea de cladiri rezidentiale

Cu 7,5% mai multe autorizații de construire pentru clădiri rezidenţiale au fost emise în  octombrie față de luna similară a anului trecut, potrivit celor mai recente date de la Institutul Național de Statistică. Astfel, în octombrie au fost eliberate 4017 autorizaţii, mai multe cu 281 faţă de luna corespunzătoare a anului precedent. Creştere este reflectată […]