Alianța pentru Unirea Românilor: în Prahova de 30 de ani respirăm cancer

Alianța pentru Unirea Românilor: în Prahova de 30 de ani respirăm cancer

În Prahova de 30 de ani de ani românii respiră în fiecare zi cancer, iar poluarea este la cote alarmante, așa declară Axinia Adrian, propunerea Alianței pentru Unirea Românilor la camera deputaților:

„De 30 de ani românii din Prahova respiră cancer.

La fiecare gură de aer pe care o luăm în piept simțim trădarea politicienilor vânduți corporațiilor petroliere străine. Acestea au venit în România și nu respectă condițiile de mediu.

Fac acest lucru deoarece în Prahova avem politicieni ieftini care s-au vândut.

Acum e timpul ca și românii, inclusiv micii antreprenori, să aibă un partid al lor în parlament. Patrioții din Prahova trebuie ca pe 6 decembrie să facă dreptate și să nu mai aleagă pe cei responsabili pentru dezastru”.

Pe 6 decembrie doar 5% din voturi sunt necesare pentru ca să se facă dreptate pentru prahoveni și aceștia să trimită în parlament un reprezentat patriot și curat, un antreprenor ce nu a făcut niciodată politică.

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro

Releated

PNL vrea tot, UDMR Cultura, USR Justiția, PMP Diaspora

PNL vrea tot, UDMR Cultura, USR Justiția, PMP Diaspora

Patru partide pretind că vor face viitoarea guvernare, asta dacă vor reuși să obțină peste 50% din opțiunile de vot. La prima vedere PNL, USR, PMP și UDMR ar face la limită 50% și ar putea forma o majoritate popular europeană cu care să dea guvernul. Spunem că la limită deoarece ar trebui ca PNL […]