Principiile pe care se bazeaza dieta Rina ©

Principiile pe care se bazeaza dieta Rina ©

Dieta Rina este una dintre cele mai eficiente diete, dupa cum mentioneaza si site-ul biod.ro. Foarte multe persoane aleg aceasta dieta pentru a slabi. Acest lucru se datoreaza eficientei sale, dar si stilului de viata santaos pe care il impune.
Datorita principiilor sale, dieta Rina are multe beneficii pentru sanatate. Intareste metabolismul si ajuta la o mai buna functionare a intregului organism.

De ce functioneaza dieta Rina?

Dieta Rina nu este o dieta pe termen scurt, ci mai degraba un stil de viata sanatos. Succesul acesteia deriva din modul in care se combina alimentele consumate.

Cresterea in greutate nu se datoreaza doar mancatului in exces, ci si asocierii necorespunzatoare a alimentelor consumate.

Poate ca nu stiai, insa exista o legatura direct proportionala intre digestie si scaderea in greutate. Acest lucru se explica prin faptul ca stomacul nu poate sa proceseze diferite tipuri de alimente simultan. Daca acest aspect nu este luat in considerare, poate cauza afectiuni neplacute ale sistemului digestiv, precum: balonare, flatulenta, constipatie, crampe abdominale.

Prin disocierea alimentelor, stomacul va procesa mult mai usor alimentele consumate. Prin urmare, dieta Rina ajuta, atat la scaderea in greutate, cat si la imbunatatirea digestiei.

Principiile pe care se bazeaza dieta Rina

Principiul fundamental al dietei Rina este disocierea alimentelor. Mananci cate o categorie din cele patru tipuri de alimente principale in fiecare zi:

  • Ziua 1- proteine
  • Ziua 2- amidon
  • Ziua 3- carbohidrati
  • Ziua 4- vitamine

Acestea se repeta intr-un ciclu de patru zile timp de 90 de zile.

Pe langa acest principiu esential, dieta Rina mai are urmatoarele principii de baza:

  1. Respecta ordinea ategoriilor de alimente pe parcursul celor 4 zile: proteine,

 » Aflați mai multe informații aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

COVID-19: Peste 2.300 de persoane, verificate de polițiștii constănțeni, în ultimele 24 de ore

COVID-19: Peste 2.300 de persoane, verificate de polițiștii constănțeni, în ultimele 24 de ore

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României. În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 352 de […]

Klaus Iohannis: Vaccinarea populației în masă va începe în primăvară

Klaus Iohannis: Vaccinarea populației în masă va începe în primăvară

Președintele Klaus Iohannis a precizat, duminică, după o vizită la call-centerul DSP București de la Arena Națională, că vaccinarea în masă va începe abia în primăvară, în România. ”În prima linie intră personalul medical, persoanele care au boli despre care știm că agravează această boală provocată de noul coronavirus și personalul esențial. Doar în tranșa a […]